Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Kooperatív játékquestion_mark 2
Osztott képernyőquestion_mark igen

Dynasty Warriors Gundam 3 Xbox 360 (használt)

Ár:
17.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Dynasty Warriors Gundam 3 játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Dynasty Warriors Gundam 3 egy Hack and Slash akciójáték stratégiai játékelemekkel. A Gundam anime sorozat és a folytatás, a Dynasty Warriors alapján készült: Gundam 2, Dynasty Warriors: Gundam 3 50 játszható és fejleszthető karaktert és több mint 70 játszható és fejleszthető mobilruhát tartalmaz. További jellemzők: a sorozat korábbi játékaihoz képest mélyebb játékrendszerek, a sztorimód visszatérése, több száz órányi játékidő és akár négy játékos többjátékos játékátéka.

Új játékmenet funkciók

Dynasty Warriors: Gundam 3 számos játékmenetbeli újdonságot is tartalmaz a sorozathoz képest, köztük 3 vadonatúj, kiemelt rendszert, köztük a Partner Strike, a Emergency Dash és a Recovery Gauge rendszereket, amelyek új szintre emelik a teljes körű taktikai akciót a sorozatban. A Partner Strike rendszer lehetővé teszi a játékos számára, hogy társ karaktereket hívjon a csatatérre, hogy kritikus pillanatokban segítsenek, befolyásolva a karaktered aktuális közelharci harcát, vagy esetleg a hadsereged általános harci körülményeit. Az Emergency Dash System lehetővé teszi a játékosok számára, hogy új törlési és kitérési mozdulatokat hajtsanak végre, amelyek semmissé teszik az ellenséges támadásokat. Ez a rendszer új szintre emeli a játékmenetet, mivel az erőteljes kombók könnyebben kivédhetők. Az új Recovery Gauge rendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a páncélzatot a csata során visszanyerjék, így a játékosok rugalmasabban taktikázhatnak a csatatéren.

Ezen kívül a Dynasty Warriors: Gundam 3 egy új stratégiai aspektust hoz a játékmenetbe. A csataterek mostantól több, különböző funkciójú létesítményt tartalmaznak. Ezen helyszínek elfoglalása megváltoztatja a harctéri körülményeket, és a te javadra fordítja a csata menetét. A játékosok egy új láncrobbanási rendszert is használhatnak majd, hogy ellenségeiket elnyelje a düh örvénye. Bizonyos támadásokkal robbanást kezdeményezve a játékosok saját robbanásláncaikkal további vérontást okozhatnak. Az ügyes játékosok ezt a rendszert arra használhatják, hogy egy csapással végezzenek egész osztagnyi mobilruhás katonával, és így a maguk javára fordítsák a csata menetét. A játékosok ezenkívül magukkal vihetik kedvenc Mobile Suitjaikat, és összeállhatnak másokkal egy intenzív online multiplayer kooperatív akcióban, akár négy játékossal.

A játék főbb jellemzői

  • Mecha Overload - Több mint 50 játszható és fejleszthető karakter és több mint 70 játszható és fejleszthető Mobile Suit a Gundam univerzumból, beleértve az új Mobile Suit Gundam 00, Mobile Suit Gundam UC és még sok más Mobile Suit Gundamot is.
  • Anime in Motion - A Gundam anime- és mangasorozatok életre kelnek egy teljesen új, cel-shaded grafikai feldolgozással.
  • Mélyebb játékrendszerek - A továbbfejlesztett és agresszív ellenséges mesterséges intelligencia növeli a kihívást, míg az új játékrendszerek, köztük a Partner Strike (partner karakterek megidézése a csatatérre a kritikus pillanatokban), a Emergency Dash (az ellenséges támadások semmissé tétele új törlési és kitérési mozdulatokkal) és a Recovery Gauge (életerő visszanyerése a harc során) a játékmenet stratégiai és mélységi szintjét bővítik.
  • A történet mód visszatér - Az eredetileg az első Dynasty Warriorsban bemutatott népszerű mód: Gundam egy teljesen új kampánnyal tér vissza.
  • Az eddigi legnagyobb játék - Hihetetlenül mély, több mint több száz órányi játékidővel, plusz az online multiplayer határtalan újrajátszási értéke akár négy játékossal.

További részek

Dynasty Warriors Gundam

Dynasty Warriors - Strikeforce

Dynasty Warriors Gundam 2

Dynasty Warriors 5 Empires

Dynasty Warriors 6

Dynasty Warriors 6 Empires

Dynasty Warriors 7

Dynasty Warriors 8

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!