Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Xbox 360

Rendezés:
Nézet:

Ismertető:

Az Xbox 360 a Microsoft második videojáték-konzolja, az egyik legnépszerűbb játékkonzol, amely rajongók millióit vonzotta az évek során, hatalmas játékkínálatával, könnyen használható funkcióival. Jelenleg több mint 2000 játék létezik a konzolra, és becslések szerint 80 milliónál is több darabot adtak el a belőle. Habár egy jó pár évet már maga mögött tudhat, grafikailag és a processzor tekintetében még mindig naprakész élményt tud nyújtani, de mivel újabb Xboxok is vannak már a piacon, például az Xbox One konzol, az előzőhöz tartozó játékok és kiegészítők olcsóbban megvásárolhatók. Ez azt jelenti, hogy most van itt az ideje cselekedni, ha egy olcsó játékkonzol szeretnél, amivel egy jó lehetőség kínálkozik a játékgyűjtemény fejlesztésére anélkül, hogy a költségvetést tönkretennéd. A konzol játék mellett filmnézésre és zenehallgatásra is használható. Az eredeti Xbox-szal ellentétben a 360 vezeték nélküli kontrollerekkel és egyéb kiegészítőkkel rendelkezik, mint például a Kinect. A Kinect szenzor a gyártó egyik leginnovatívabb terméke, egy speciális mozgásérzékelő eszköz melynek segítségével kontroller nélkül játszhatóak a játékok, mozgásirányítás, és hangirányítás révén.


Érdekes Xbox 360 tények:

  • Az Xbox 360 modellek közé tartozott az Xbox 360 Core, az Xbox 360 Arcade, az Xbox 360 Premium, az Xbox 360 Elite, az Xbox 360 Slim és az Xbox 360 E.
  • Az Xbox 360 tartozékai közé tartoztak headsetek, egyedi tervezésű előlapok, vezetékes és vezeték nélküli kontrollerek, kormány, webkamera, táncszőnyegek, és merevlemezek.
  • A konzolnak volt néhány speciális kiadása bizonyos termékek, például a The Simpsons Movie és a Resident Evil 5, Call of Duty MW 3 népszerűsítésére. Ezek egyedi tervezésű modellek voltak.
  • A Call of Duty 2 volt a legsikeresebb Xbox 360 játék, amikor a konzol 2005-ben megjelent. Több mint egymillió példányban kelt el.
  • 2006-ban a Gears of War lett az Xbox 360 legkelendőbb játéka, amikor 3 millió példányban kelt el.
  • A Call of Duty: Modern Warfare 3 2012-re 14,2 millió példányban kelt el. A Kinect Adventures 16,7 millió példánnyal pedig megelőzte azt.