Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Kooperatív játékquestion_mark 2
Osztott képernyőquestion_mark igen

Dynasty Warriors 7 Xbox 360 (használt)

Ár:
2.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Dynasty Warriors 7 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Az új Story Mode-ban követheted a hősök felemelkedését és bukását. A Dynasty Warriors 7-ben egy új Story Mode-ban élheted át a Kína uralmáért küzdő királyságaink lebilincselő történetét. Ismerd meg a Shu, Wu, Wei és az új Jin királyságok egyéni történeteit, ahogyan alakítják Kínát a későbbi Han-korszak végének háborús káoszától az ország három királyságra való felosztásáig. Vezesd végig frakciódat a történelem e kulcsfontosságú pontján, és meséld el annak a dinasztiának a történetét, amely felemelkedett, hogy átvegye a hatalmat és újra egyesítse az országot. Merülj el az egyes királyságok történetének epikus léptékében, minden egyes szakaszban más-más karakter szemszögéből szemlélve az eseményeket. Most itt a lehetőség, hogy átéld az üdvözlések és búcsúk, barátságok, viszályok és rivalizálások intenzív történelmi drámáját.

A játék főbb jellemzői

  • Minden karakter egyszerre két fegyvert tud majd felváltva használni. Az is megerősítést nyert, hogy egyes karakterek különleges képességekkel rendelkeznek majd egyes fegyverekkel, amelyeket az EX ikon jelez.
  • A Conquest mód is bekerült a játékba. Ez free-roam-kínai és create-your-own-story story mode játékmódot tartalmaz. Ez a mód elérhető lesz a királyság többi karaktere számára, és online és offline kooperatív játékra is alkalmas lesz.
  • A morál sávot eltávolították a játékból, bár maga a morálrendszer továbbra is megmarad, és a tisztek üzeneteiből is tükröződni fog.
  • A nagyobb csaták két részre lesznek osztva, így a játékos különböző perspektívákból láthatja majd a csatát. Egy példa erre Shu Changban szakaszában az első rész Zhao Yunra, a második rész pedig Zhang Feire koncentrál.
  • A csatában segítő állatok is szerepelnek majd ebben a részben, néhányan követni fogják a játékost, és együtt harcolnak vele; néhányat meg lehet lovagolni. Az eddig megerősített állatok a pandák és az elefántok.

További részek

Dynasty Warriors Gundam

Dynasty Warriors - Strikeforce

Dynasty Warriors Gundam 2

Dynasty Warriors Gundam 3

Dynasty Warriors 5 Empires

Dynasty Warriors 6

Dynasty Warriors 6 Empires

Dynasty Warriors 8

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!