Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Kooperatív játékquestion_mark 2
Osztott képernyőquestion_mark igen

Dynasty Warriors 8 Xbox 360 (használt)

Ár:
5.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Dynasty Warriors 8 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A sorozat korábbi címeihez hasonlóan a Dynasty Warriors 8 is a Wei, Wu, Shu és Jin királyságok történetét követi nyomon a korabeli történelmi katonai és politikai személyiségek cselekedetein keresztül, akik a Kínai Három Királyság feletti uralom megszerzéséért harcolnak.

Ez a folytatás azonban egy lépéssel továbbviszi a közkedvelt IP-t, és számos újrajátszási elemet, például a több befejezést és az extra módokat egyesíti az akció- és játékrendszerek közötti szinergiákkal, így olyan játékot hozva létre, amelyet az emberek nem akarnak majd letenni.

Az új epizódokat és karaktereket tartalmazó Story Mode mellett, amely mélyebb betekintést nyújt a Romance of the Three Kingdoms történetében kibontakozó drámába, a DYNASTY WARRIORS 8 minden új "Mi lett volna, ha?" forgatókönyvet tartalmaz. A történelmi tényektől elszakadva ez a mód azt vizsgálja meg, mi történhetett volna, ha híres karakterek élnek, hogy egy másik nap is harcolhassanak. A történetek különböző kimenetelű elágazásokhoz vezetnek, változatosságot biztosítva a játék menetében és befejezésében, és a játékosok számára lehetővé téve, hogy döntéseiktől függően a történelem egy alternatív változatát lássák.

A DYNASTY WARRIORS 8 rengeteg új és visszatérő játszható karakterrel is büszkélkedhet, mint a várva várt Yue Jin és Li Dian tisztek a Wei Királyságból, akik először jelennek meg a sorozatban, több mint 70 játszható karakter mellett, akik a csatatéren harcolnak a győzelemért.

Az epikus csaták színpadán nagyobb hangsúlyt fektetve, és az ősi Kína tájai által inspirálva, hogy vizuális élvezetek széles skáláját nyújtsa, a DYNASTY WARRIORS 8 több mint 40 teljesen új színpadot fog tartalmazni: zöldellő síkságok, kietlen pusztaságok, éles szakadékok, hatalmas várak és más lélegzetelállító helyszínek.

A játék főbb jellemzői

  • Minden eddiginél mélyebb, drámaibb történet vár!
  • A Dynasty Warriors-sorozat legújabb részének fő módja a Story Mode, amely Wei, Wu, Shu és Jin királyságainak történetét követi nyomon. Ez a teljesen új történet új epizódokat tartalmaz, teljesen új karakterekkel, és a sorozat korábbi címeihez képest még mélyebb betekintést nyújt a Romance of the Three Kingdoms-ban kibontakozó drámába. Új "Mi lett volna, ha?" forgatókönyvek is vannak, amelyek azt vizsgálják meg, mi történhetett volna, ha a korszak híres szereplői tovább élnek, hogy egy másik napon is harcolhassanak.
  • Rajongóink néhány kedvenc tisztje vadonatúj karakterként jelenik meg!
  • A Dynasty Warriors sorozatban először jelennek meg a Wei Királyság várva várt tisztjei, Yue Jin és Li Dian. Természetesen rengeteg új karaktert is felvettünk, és olyan régi kedvencek, mint Zhao Yun és Xiahou Dun is visszatérnek, így összesen több mint 70 játszható karaktert kapunk - többet, mint valaha!
  • Vadonatúj játékelemek a vadonatúj akcióért! A Dynasty Warriors sorozat eddigi legjobb játékmenete!
  • Hozzáadtuk az új "Rage" módot, amely átmenetileg hihetetlen szintre emeli a tisztek képességeit, új akciójátékot, és persze még több módot, hogy úgy kaszáld el az ellenség hatalmas csoportjait, mint még soha! Hozzáadtunk egy vadonatúj akciórendszert, hogy az ellenséges hadurakkal vívott csaták taktikai mélységét növeljük a Storm Rush és a Variable Counter technikákkal, így még mélyebb harcrendszert kapunk, mint valaha. Tervezzük továbbá egy olyan rendszer hozzáadását, amely támogatja a játékosokat a nehéz akciók végrehajtásában.
  • Tapasztald meg a Három Királyság Románcát a különböző játékmódokon keresztül!
  • A fő történetmódon kívül a sorozat korábbi címeiből származó szabad és galériás módokat is beépítettük a játékba. A legújabb részbe egy teljesen új játékmódot is beillesztettünk, amely garantáltan órákon át leköti a figyelmedet.

További részek

Dynasty Warriors Gundam

Dynasty Warriors - Strikeforce

Dynasty Warriors Gundam 2

Dynasty Warriors Gundam 3

Dynasty Warriors 5 Empires

Dynasty Warriors 6

Dynasty Warriors 6 Empires

Dynasty Warriors 7

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!