Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fable 3 Collector's Edition Xbox 360 (használt)

Ár:
17.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Fable 3 Collector's Edition játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A "Fable III" a legújabb része az akciódús és a kritikusok által elismert Xbox 360 exkluzív franchise-nak, amelyből eddig több mint hatmillió példányt adtak el. Az új és visszatérő rajongók most egy epikus kalandba vágnak bele, ahol a koronáért folytatott verseny csak a kezdete a látványos utazásnak. Öt évtized telt el a "Fable II" eseményei óta, és Albion ipari forradalomra érett, de a királyság sorsa veszélyben van. A "Fable III"-ban arra leszel hivatott, hogy néped mellett gyülekezz és harcolj, emelkedj a hatalom székébe, és megtapasztald a szerelem és a veszteség valódi jelentését. A döntések és áldozatok, amelyeket a forradalom lángjainak lobbantása közben, majd Albion királyaként vagy királynőjeként uralkodva hozol, egy folyamatosan fejlődő világba vezetnek, amelynek következményei az egész országodban érezhetőek lesznek.

Mindez páratlan akciók és kalandok színterét teremti meg, amelyek még több lehetőséget kínálnak a harcra és a részvételre, mint valaha.
Utazásod során olyan színes szereplőgárdával fogsz találkozni, amelyet a rajongók a "Fable" játékok rendhagyó stílusától és humorától már megszokhattak. Miután eldöntötted, hogy ezek a karakterek a barátaid vagy az ellenségeid, vagy csatlakozol hozzájuk, vagy robbanásveszélyes harcokban küzdesz ellenük, egyedül vagy egy barátoddal az Xbox LIVE®-on* . A forradalom magvainak elültetése, a hatalom megragadása és a királyságod feletti uralkodás során a döntéseid megváltoztatják a körülötted lévő világot, akár a nagyobb jó, akár a saját személyes hasznod érdekében. Ki leszel? Egy ok nélküli lázadó, a zsarnok, aki ellen fellázadtál, vagy a valaha élt legnagyobb uralkodó?

A játék főbb jellemzői

  • Egy új küldetés: Fedezd fel Silverpines kísértetjárta erdeinek rejtélyét, és szerezd meg a legendás kardot, a Wolfsbane-t, amely halálos a farkasok és a balverinesek ellen.
  • Exkluzív helyszín: Nyiss fel egy új régiót, amely ideális egy család letelepedéséhez és új kincsek felfedezéséhez.
  • Egy új kutyafajta: A hűséges boxer bátor kutyatárs, aki méltó a legnagyobb királynőkhöz és királyokhoz, és egy egyedi ruházat - találj egy férfi és egy női ruhát a titokzatos, távoli Aurora földjéről, a "Fable III" kalandjaid új célpontjáról.
  • "Fable III" játékkártyák: Ezek a Lionhead által készített kártyák a "Fable III" minden karaktertípusát ábrázolják, beleértve a hősöket, királyi családtagokat, lázadókat és gonosztevőket Albionból és azon túlról.
  • Céhpecsét érme: Az érme jó (kék) és gonosz (piros) oldallal rendelkezik, hogy segítse a játékosokat a világ sorsát örökre befolyásoló kritikus döntések meghozatalában.

További részek

Fable 2 + Halo 3 Xbox 360

Fable 2 GOTY Edition

Fable Anniversary Xbox One Kompatibilis

Fable II (2) Xbox One Kompatibilis

Fable III (3) Xbox One Kompatibilis

Fable: The Journey

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!