Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dynasty Warriors Gundam Xbox 360 (használt)

Ár:
2.500 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Dynasty Warriors Gundam játékszoftver
.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Állapot: Használt
Menny.:db

Leírás

A Dynasty Warriors legendás alkotói, az Omega Force, két klasszikus sorozatot egyesítve hozza el nektek a Dynasty Warriors-t: Gundam. A Dynasty Warriors gyors tempójú, akciódús izgalmát és epikus, filmszerű játékélményét hozza el a gazdag Gundam-univerzum futurisztikus csataterére. Vedd magadra a legendás hősök és gonosztevők szerepét, és ülj be kedvenc mobilruháid pilótafülkéjébe, hogy villámgyorsan harcolj a jövő számtalan földi és csillagközi csataterén. Tedd próbára akaratodat és ügyességedet, hogy megfordítsd a csaták menetét, miközben a Mobile Suitok seregét vezeted a lehetetlen esélyekkel szemben. Válaszd ki kedvenc karaktereidet és Mobile Suitjaidat több mint 6 különböző, a Gundam univerzumon alapuló epikus animációs TV-sorozatból, és erősítsd meg erőiket, készségeiket és képességeiket stratégiai szempontból, ahogyan neked tetszik!

A játék főbb jellemzői

  • A Gundam a Dynasty Warriors franchise gyors tempójú izgalmát és epikus, filmszerű akcióját hozza el a gazdag Gundam-univerzum futurisztikus csataterére a következő generációs platformokon.
  • Ülj be kedvenc Mobile Suitjaid, a háború végső fegyvereinek pilótafülkéjébe, és harcolj a jövő számos csatamezején, amelyeket nagy felbontású grafikával, földi és csillagközi grafikával, villámgyorsan ábrázolnak.
  • Játszd végig a gazdag Gundam-univerzum akcióit az egyetemes századtól a jövő századig, kedvenc hőseid és gonosztevőid bármelyikeként.
  • Fedezd fel és élj át kalandokat a Gundam multi-verzum gazdag és részletes környezetében, számtalan nézőpontból, finom fordulatokkal az egyes karakterek új szemszögéből.
  • Dinamikus játékmódok - Élvezd a különféle akciódús játékmódokat, mint például a Hivatalos mód, az Eredeti mód, a Versus mód és még sok más játékmód.

További részek

Dynasty Warriors - Strikeforce

Dynasty Warriors Gundam 2

Dynasty Warriors Gundam 3

Dynasty Warriors 5 Empires

Dynasty Warriors 6

Dynasty Warriors 6 Empires

Dynasty Warriors 7

Dynasty Warriors 8

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!