Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Kooperatív játékquestion_mark 2
Osztott képernyőquestion_mark igen

Dynasty Warriors 6 Empires Xbox 360 (használt)

Ár:
3.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Dynasty Warriors 6 Empires játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Dynasty Warriors rajongók légiói számára tervezett DYNASTY WARRIORS 6: Empires egy olyan játék, amely egyesíti az akció és a stratégiai műfajok legjobb aspektusait. Ebben a legújabb kiadásban a játékosok az ókori Kína legnagyobb és legdicsőségesebb háborúját élhetik át egy mindenható nagyúr vagy egy tiszt szerepében. Uralkodóként a játékosoknak stratégiailag kell gondolkodniuk. Azzal, hogy egy nagyúr eldönti, mikor támadjon, mikor álljon ellen az inváziónak, vagy mikor kezdeményezzen politikát, növelheti hatalmát és befolyását.

Egy könnyen elsajátítható "kártyagyűjtő" rendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy olyan politikákat vezessenek be, amelyek növelik birodalmuk erejét, javítják erőik képességeit és még sok minden mást. Az, hogy egy játékos milyen kártyákat kap, a tisztek és seregük tulajdonságaitól függ. A játékosok hűséget is fogadhatnak egy királyságnak, hogy tisztekké válhassanak. Tisztként a játékosok javaslatot tehetnek a királyság haditanácsának politikájára, jutalomért küldetéseket teljesíthetnek, vagy akár az uralkodójuk ellen is fordulhatnak, ha a kapcsolatok megromlanak.

A rajongók által leginkább várt játékmód, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy saját harcost hozzanak létre. DYNASTY WARRIORS 6: Empires kiterjedt karakterszerkesztő rendszerrel rendelkezik, amely lehetőséget ad a harcos nemének, testalkatának, bőrszínének, arcvonásainak, hangjának, ruházatának, fegyverének és sok másnak a testreszabására. Bárki is legyen a játékos, mostantól hegyi párkányok és vízi utak segítségével beszivároghatnak az ellenséges bázisokra, és meglepetésszerű támadásokat indíthatnak az ellátmányraktárak ellen, hogy megváltoztassák a csata menetét.

A játék főbb jellemzői

  • Az újonnan megújult Empire Mode-ban a háborút mindenható lordként vagy a ranglétrán felemelkedő tisztként élheted át.
  • Akár 6 karakter is lehet az alárendelt tisztjeid között.
  • A könnyen megtanulható "kártyagyűjtő" rendszer lehetővé teszi, hogy olyan politikákat vezess be, amelyek növelik birodalmad erejét, javítják embereid képességeit, és még sok minden mást is.
  • Testre szabhatod harcosodat élénk részletességgel, beleértve a nemet, arcvonásokat, hangot, ruházatot, fegyvert és még sok mást is.
  • Használj párkányokat és vízi utakat, hogy beosonj az ellenséges bázisokra, és meglepetésszerű támadásokat indíts a gyanútlan egységek ellen, majd szivárogj be és foglalj el ellátóhelyiségeket, hogy megváltoztasd a csata menetét.

További részek

Dynasty Warriors Gundam

Dynasty Warriors - Strikeforce

Dynasty Warriors Gundam 2

Dynasty Warriors Gundam 3

Dynasty Warriors 5 Empires

Dynasty Warriors 6

Dynasty Warriors 7

Dynasty Warriors 8

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!