Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Venetica Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Venetica játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Menny.:db

Leírás

Venetica halála hivatás, amelyet egy hús-vér ember teljesít - különleges természetfeletti képességekkel felvértezve, hogy képes legyen ellátni a hivatali feladatokat. Az új halált rendszeresen a "Corpus", egy titkos tanács választja ki. Ezúttal azonban a Corpus valóban rossz döntést hoz: Az "új" halottról, Victorról kiderül, hogy egy őrült nekromanta, akinek aljas trükkökkel és sötét rituálékkal sikerül lehengerlő élőhalottá változtatnia magát, és így a halhatatlanság mellett szinte korlátlan hatalomra is szert tesz. Mivel a kiválasztott halálnak szigorúan tilos a nekromanciának hódolnia, a bizottság azonnal visszavonja Victor jelölését, és haladéktalanul új halált hirdet helyette. A hatalomra éhes Victor azonban nem akar újra lemondani a pozíciójáról. Továbbra is gyakorolja a sötét művészeteket, hogy számos sötét és veszélyes lényt és megfertőzött lelket gyűjtsön maga köré az alvilágból. Így sikerül kiiktatnia az újonnan kijelölt halált, és saját céljaira átveszi a hatalmat. A világ egyensúlyára gyakorolt hatásai katasztrofálisak, és - amennyiben Victornak sikerül hatalmon tartania magát - sötét következményei visszafordíthatatlanok. Csak egy olyan személy, aki ugyanolyan hatalmas hatalommal rendelkezik, mint Victor, akadályozhatja meg az érvényesülését, és szellőztetheti meg neki megérdemelt büntetését. Scarlett, az igazi halál lánya semmit sem tud származásáról és a benne szunnyadó rejtett tehetségről. A szülőfaluja elleni brutális támadás és élete szerelmének, Benedictnek tragikus elvesztése miatt merül el hirtelen ebben a történetben. Ezt a történetet most ő maga kezdi el írni, egy történetet, amelynek során kibontakoztatja képességeit, egy történetet, amelyben megpróbálja megmenteni Benedictet a holtak világából, és egy történetet, amelyben meg kell védenie az élők világát a Victor és csatlósai által jelentett sötét fenyegetéstől.

A játék főbb jellemzői

 • Tapasztald meg a vizuálisan lenyűgöző akció-RPG-t egyedi és magával ragadó atmoszférával.

 • Kövesd Scarlett hősi útját egy gazdag és eredeti történeten keresztül

 • Győzz le egy sereg könyörtelen rémálomszerű lényt, akik akciódús csatákban dühöngve vetik rá magukat a fenyegetett világra, és végül szállj szembe gazdáikkal

 • Fedezz fel palotákat, villákat és számos sötét sikátort egy élő dinamikus Velencében, amely tele van kereskedőkkel, gazemberekkel, szövetségesekkel és árulókkal

 • Tanuld meg, hogyan használd a "Twilight World" erejét, és vándorolj az élők és a holtak világa között. Használd a halál végső hatalmát a harcban.

 • Használd ki a "Twilight World" előnyeit és a halál végső hatalmát

 • Tapasztald meg a nyitott játékvilágot dinamikus éjszakai és nappali ciklusokkal

 • Világos, könnyen elsajátítható szabályrendszer és intuitív játékmenet

 • Tapasztald meg a dinamikus és nyitott játékvilágot, amelyben szabadon fejlesztheted saját karakteredet, és magad dönthetsz a különböző játékstratégiákról.
   

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!