Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

El Shaddai Ascension Of The Metatron Xbox 360 (használt)

Ár:
7.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 El Shaddai Ascension Of The Metatron játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Réges-régen, amikor az emberiség magja először vert gyökeret, Isten lefektette terveit az emberi fajjal kapcsolatban. Kijelölte a Grigorit, a mennyei angyalok közül a legemberibbet, hogy a mennyei birodalomból vigyázzon rájuk. A Grigorik, akiket egyesek "A Figyelők" néven ismernek, kötelességtudóan folytatták az éberségüket az idők során. Idővel lenyűgözte őket az emberek élete, a gátlástalan szabadság és szenvedélyek. Az eleinte finom, de hamarosan vágyakozáshoz, vágyakozáshoz és kéjvágyhoz vezetett, mígnem egy végzetes napon a Grigori elfordult Istentől, és leszállt a Földre. Amikor a Mennyország legmagasabb rendje, a Vének Tanácsa felfedezte a Grigori árulását, dühösek lettek. Dühük csak még jobban fokozódott, amikor megtudták, hogy a bukott angyalok az emberek lányait fogadták be, eltérítve ezzel az emberiséget Isten nagy tervétől.

El Shaddai: Ascension of the Metatron egy harmadik személyű, egyjátékos akció-kalandjáték, amelyben a játékosoknak le kell gyűrniük a Földön elszabadult, gazember angyalokat, hogy fenntartsák Isten isteni tervét és megakadályozzák az emberiség elpusztítását. A játék lazán alapul a vízözön előtti bibliai pátriárkáról, Énókról szóló apokrif zsidó műveken, és azon a szerepén, amelyet egyes hagyományokban Metatron - az Isten és népe közötti angyali közvetítő - El Shaddai szerepében tölt be: Ascension of the Metatron egy lebilincselő történettel; egy különleges vizuális élménnyel; harci, platform és felfedező játékmenettel; egyedi fegyverekkel és visszajelző rendszerekkel; és olyan irányítással, amelyet úgy terveztek, hogy minden szintű játékosnak megfeleljen.

A játék főbb jellemzői

  • Játékmenet: El Shaddai: Ascension of the Metatron dacol a játékkonvenciókkal, mivel a játékstílusok széles skáláját vegyíti, beleértve a 2D-s oldalnézetes akciót és a 3D-s felfedezést.
  • Lenyűgöző történet - A lenyűgöző történet az ősi apokrif kötet, az Énok könyve alapján készült, de modern stílusban és egyedülállóan művészi megközelítéssel mesélve.
  • Különleges vizuális élmény - Merülj el a gyönyörű, álomszerű játékkörnyezetben, amely úgy tűnik, hogy a mozdulataid körül alakul át, és amely az akvarellszerű anime animációs stílust tükrözi.
  • Egyedülálló visszajelző rendszer - Az innovatív "Zero HUD Player Feedback System" dinamikus környezet-, karakter- és hangjelzéseket használ, hogy a játékost lekösse anélkül, hogy a képernyőt felesleges jelzőkkel és információkkal zsúfolná.
  • Vezérlés - A háromgombos vezérlőrendszer egyszerűen használható, mégis meglepően mély, izgalmas, gördülékeny akciót biztosít, amely lehetővé teszi, hogy mind az alkalmi, mind a hardcore játékosok a saját tempójukban élvezhessék a játékot.
  • Egyedi fegyverek - Minden fegyver az emberiség számára felfoghatatlan kristályos égi tudásból van kovácsolva, és természetfeletti erővel rendelkezik. Köztük van az Arch, egy szent penge, amelynek rejtett ereje bármit képes átvágni.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!