Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Divinity 2 Ego Draconis Xbox 360 (használt)

Ár:
7.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Divinity 2 Ego Draconis játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Sok év telt el azóta, hogy Damián seregeinek sötétségét visszaverték, és Damiánt egy másik birodalomba száműzte az emberiség félisteni hőse, az Isteni. Miközben az emberek élvezik az első igazi békeéveket, Damian kiszabadul kötelékeiből, és visszatér Rivellon világába, hogy bosszút álljon azon, aki bebörtönözte. Ennek érdekében Damian átveszi az irányítást a világ legritkább és leghatalmasabb lényeinek elméje felett: A Sárkánylovagok, akiket a világra szabadít. Egyikük az, aki megöli az Istenit. Mivel a sárkányok immár a gonosz oldalán állnak, Rivellon sok fiatal férfi és nő vállalta fel azt a szerepet, hogy megszabadítsa a világot ezektől a sárkányoktól - őket Sárkányölőkként ismerik...

A Divinity II: Ego Draconis egy egyjátékos szerepjáték (RPG), és az első kiadás a Divinity sorozatban, amely Xbox 360-on játszható. A Divinity II egy osztály nélküli karakterrendszerrel rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy a megfelelő szint és a tapasztalati pontok megfelelő elosztása mellett maximális rugalmasságot biztosítson bármely létrehozott karakter számára. A játékban szerepel még a választáson alapuló történet, az emberi és sárkány alakban való harc lehetősége, a legyőzött ellenségek részeiből kialakított összetett lények irányítása, valamint a Battle Towers nevű hatalmas erődök, amelyekhez szükség esetén el lehet utazni.

Történet

A Divinity II: Ego Draconis visszavisz Rivellonba, a félelem és a mágia időtlen világába, amelyet az egymást követő apokaliptikus háborúk tönkretettek és megsebzettek. Amióta a Nagy Háború véget ért, a Sárkányölők Rendje csak az első számú ellenséget tartja szemmel: a Sárkánylovagokat, akik megölték isteni hősüket. De mindeközben az igazi ellenség, a Fekete Gyűrű még mindig ott bujkál a felszín alatt, készen arra, hogy lecsapjon, mert vezetőjük, Damian fáradhatatlanul tervez csendes, teljesen gonosz szándékú cselszövéseket. Aztán egy nap olyan esemény történik, amely átformálja Rivellon történelmét: egy haldokló Sárkánylovag átadja erejét a rend egyik tagjának, aki el akarja pusztítani: neked. Talán te, aki meg vagy áldva a Sárkány erejével, képes leszel megállítani a Rivellont elnyelni fenyegető fekete áradatot. Sok kaland vár rád, sok rejtély vágyik arra, hogy megfejtsd, és az egész világ várja új sorsod kimenetelét.

A játék főbb jellemzői

  • Egy díjnyertes RPG-sorozat folytatása - A Divine Divinity és a Beyond Divinity folytatásaként a Divinity II: Ego Draconis számos olyan híres elemet adaptált, amelyek ezt a két eredeti játékot klasszikussá tették. A Divinity II: Ego Draconis ugyanazt az osztálynélküli rendszert használja, amelyet a Divine Divinitybe is beépítettek, és amely lehetővé teszi, hogy saját magad válaszd meg az utadat, miközben sárkánylovaggá válsz.
  • Harcolj emberként és sárkányként is - Ne elégedj meg azzal, hogy megszelídítesz és meglovagolsz egy sárkányt, amikor te lehetsz a sárkány. Először fordul elő, hogy egy RPG-ben a Sárkány erejét szabadíthatod magadra. Mássz magasra és párologtass el mindent, ami az utadba áll, miközben stratégiailag mind az emberi, mind a sárkányos formádat használod, hogy legyőzd Damiant és a végső Sárkánylovag legyél.
  • Dinamikus, választáson alapuló történet - A Divinity II : Ego Draconis erkölcsi döntések széles skáláját kínálja, amikor eldöntöd, hogyan cselekedj a küldetéscélok teljesítése során. Amikor meghozod ezeket a döntéseket, tetteid következményei a játék során megjelennek. Az olyan következmények, mint az akár 20 lehetséges küldetésmegoldás, az új küldetésláncok, az NPC-k reakciói, a kereskedők árazása és más, a tapasztalatot megváltoztató következmények nagyon érdekessé és magával ragadóvá teszik a Divinity II : Ego Draconis-t.
  • Hatalmas Battle Tower játékelem - Kolosszális kőkarmként magasodik Sentinel Island fölé a Battle Tower, egy hatalmas fellegvár, amelyet sok évszázaddal ezelőtt Maxos, a sárkánymágus épített. Legyél a Csatatornához kötve egy misztikus ereklye, a Sárkánykő révén. A Sárkánykő lehetővé teszi, hogy bármikor teleportálhass a Csatatoronyba, hogy használhasd a benne rejlő erőket.
  • Építsd meg a saját végső harci teremtményedet - Idézd meg a szellemeket, hogy életre kelts egy olyan lényt, amelyet a csaták során összegyűjtött testrészekből készítesz. Ennek a lénynek az ereje szó szerint testrészeinek az összege; a különböző végtagok összetétele határozza meg az erejét és képességeit. Ha egyszer össze tudod állítani ezt a förtelmet, megidézheted, hogy támogasson téged a harcban.
  • Első megjelenés Xbox 360-on - A Divinity II: Ego Draconis a Divinity franchise első megjelenése Xbox 360-on vagy más játékkonzolon játszható játékként.

Másik rész

Divinity 2 The Dragon Knight Saga

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!