Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lost Planet 3 Xbox 360 (használt)

Ár:
7.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Lost Planet 3 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Lost Planet-sorozat legújabb fejezete 2013 elején jelenik meg Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Windows PC-re. A Lost Planet-sorozatra jellemző szélsőséges és kiszámíthatatlan körülmények visszatérnek, méghozzá minden eddiginél durvábban. A Lost Planet 3 új igazságokat tár fel a baljóslatú bolygóról és az E.D.N. III gyarmati történetéről. A Lost Planet 3 bemutatja Jimet, a fúrótorony pilótáját, aki elhagyja a Földet, hogy elvállaljon egy veszélyes, de jövedelmező megbízást az E.D.N. III-on. A Neo-Venus Construction (NEVEC) számára dolgozva, akik a bolygót a gyarmatosításra készítik elő, Jim csatlakozik úttörőtársaihoz a Coronis bázison, és elkezdi felmérni a feltérképezetlen terepet, és mintákat vesz a bolygó energiaforrása - a hőenergia - készletéből. Mivel a NEVEC meglévő Hőenergia-készletei fogytán vannak, a Coronis küldetés sorsa attól függ, hogy megtalálják-e az energiaellátás természetes forrását.

Felismerve, hogy ez egy nagyszerű lehetőség egy hatalmas nyereményre és egy korai hazaútra a családjához, Jim dacol az alattomos környezet és az őslakos akridok jelentette fenyegetéssel. Az otthontól távol eső otthonként működő és Jimnek a terepen segítséget nyújtó eszközökkel büszkélkedő közműfúrótorony biztosítja Jim biztonságát, és nemcsak a szerződéses munkához, hanem a folyamatosan változó éghajlat elleni védelemhez is elengedhetetlen. A Lost Planet 3 változatos játékmenetet kínál majd, beleértve a gyalogos csatákat és az intenzív első személyű akciót. Számos többjátékos móddal és egy lenyűgöző egyjátékos élménnyel a Lost Planet 3 még mélyebbre merül a Lost Planet univerzumában, és rejtett igazságokat fedez fel az E.D.N. III egyedi és dinamikus környezetében.

A játék főbb jellemzői

  • Visszatérés az extrém körülményekhez - A Lost Planet 3 visszavezeti a sorozatot a gyökerekhez, és visszatér az E.D.N. III-hoz, egy olyan dinamikus játékvilágot nyújtva, amely minden eddiginél veszélyesebb.

  • Bátran küzdj meg a rettegéssel - Játssz Jim Peyton munkásként, aki veszélyes körülmények között kockáztatja a megbízásokat, hogy kiérdemelje a veszélyességi pótlékot és hazatérhessen a családjához.

  • Home Away From Home - Védd magad az ellenséges Akridoktól és a kiszámíthatatlan jégviharoktól az E.D.N. III-on a segédfúrótornyoddal. Válogatott szerszámokkal felszerelve meg kell tanulnod, hogyan használd a fúrótornyot a túlélés érdekében.

  • Változatos játékmenet - A fúrótoronyban első személyű harc és a gyalogos, harmadik személyű lövöldözés keverékét kínálja.

  • Viharos időjárás - Az E.D.N. III folyamatosan változó időjárási rendszere hatással van a játékmenetre, és a körülmények olyan impozáns környezetet teremtenek, amelyhez a játékosoknak alkalmazkodniuk kell.

  • Intenzív, filmszerű élmény - Az Unreal Engine 3-mal fejlesztett Lost Planet 3 vizuálisan lenyűgöző és egyedi terepet mutat be, amely hatással van a játékmenetre.

  • Gyilkos ellenségek - Az Akridok visszatértek, nagyobbak, dühösebbek és taktikusabb megközelítést igényelnek a harc során.

  • Takarékoskodj az energiával - Szedj energiát a hőoszlopok telepítésével, és használd a készletet a fegyvereid fejlesztésére. Minél tovább hagyod az oszlopodat a földben, annál több energiát fogsz gyűjteni... de ez a jutalom az Akridok szaporodásának növekedésével fenyeget, ami még több kockázatot jelent az instabil környezetben. Vajon a jutalom megéri a kockázatot?

  • Fedd fel az E.D.N. III rejtett igazságait - A feltérképezetlen világ számos titkot rejteget. Jim hőenergia utáni kutatása végül további rejtélyeket tár fel.

  • Magányos bolygó? - A Lost Planet 3 támogatni fogja a többjátékos módok teljes skáláját, amelyek fokozzák a játékosok Lost Planet világának élményét.

További részek

Lost Planet - Colonies

Lost Planet 2 Xbox One Kompatibilis

Lost Planet Collectors Edition

Lost Planet

Lost Planet Limited Edition

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!