Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Far Cry 3 + Far Cry 4 (Double Pack) Xbox 360 (használt)

Ár:
7.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Far Cry 3 + Far Cry 4 (Double Pack) játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A civilizáció határain túl egy törvénytelen sziget fekszik, ahol az erőszak uralkodik. Itt rekedtél a sziget pszichopata hadurai és a bennszülött lázadók közötti véres konfliktusban. A túlélésért küzdve a menekülés egyetlen reménye a fegyverek torkán keresztül vezet.

Fedezd fel a sziget sötét titkait, és vedd fel a harcot az ellenséggel szemben; improvizálj és használd ki a környezetedet az előnyödre, és cselezd ki a sziget kegyetlen, zavart lakóit. Óvakodj az őrület e szigetének szépségétől és rejtélyeitől...

Ahol semmi sem az, aminek látszik, többre lesz szükséged a szerencsénél, hogy élve megmenekülj.

A játék főbb jellemzői
 

  • Egyedi és teljesen megvalósított világ: A Far Cry 3 szigete egy gazdag és lenyűgözően jól megvalósított környezetbe dobja a játékost, tele érdekes karakterekkel, akikkel találkozhatunk, felfedezhetjük a helyszíneket és robbanásveszélyes harcokba vethetjük bele magunkat.
  • Narratíva-központú élmény: Egyedül egy trópusi szigeten, a játékosnak szembe kell néznie az emberiség sötét oldalával. Jason Brody szerepében a játékosok cselekvésre kényszerülnek, miközben többet tud meg a szigeten zajló borzalmakról és korrupcióról.
  • Modern kori környezet és kontextus: A Far Cry 3 egy olyan világban létezik, ahol az események egyenesen a hírek címlapjairól is kiszakadhattak volna.
  • Lehetőségekben gazdag környezet: A természeti környezet a túlélés, a támadásod rögtönzése vagy az ellenség megtévesztése érdekében felhasználható eszköz. A játékmenet tükrözi majd a lehetőségek és a változatosságot, amit csak egy ilyen típusú környezet nyújthat.

A Far Cry 4 az eddigi legterjedelmesebb és legmeghittebb Far Cry-élményt nyújtja egy teljesen új és hatalmas nyílt világban, integrált drop-in/drop-out nyílt világú kooperatív játékkal. A magasra törő Himalájában rejtőzik Kyrat, egy hagyományokkal és erőszakkal átszőtt ország. Te vagy Ajay Ghale. Azért utazol Kyratba, hogy teljesítsd édesanyád utolsó kívánságát, de belekeveredsz a polgárháborúba, amelynek célja Pagan Min diktátor elnyomó rendszerének megdöntése. Fedezd fel és navigálj ebben a hatalmas, nyitott világban, ahol minden sarkon veszély és kiszámíthatatlanság leselkedik rád. Itt minden döntés számít, és minden másodperc egy történet. Üdvözöljük Kyratban.

A játék főbb jellemzői

  • Terjedelmes, magával ragadó, nyitott világú első személyű lövöldözős játék.
  • A Himalája lélegzetelállító régiójában, Kyratban játszódik.
  • A régió egy önkényuralmi önjelölt király alatt küzd.
  • Fegyverek, járművek és állatok széles skáláját tartalmazza
  • Írd meg a saját történetedet egy egzotikus, nyitott világú tájban

További részek

Far Cry 2 + Ghost Recon Advanced Warfight

Far Cry 2 - Collector's Edition

Far Cry 2 Xbox One Kompatibilis

Far Cry 3 Insane Ed + Figure Xbox

Far Cry 3 Xbox One Kompatibilis

Far Cry 4 Kyrat Edition

Far Cry 4 Xbox

Far Cry Instincts Predator Xbox One Kompatibilis

Far Cry The Wild Expedition

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!