Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FIFA 14 fémdobozos Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti FIFA 14 Xbox 360 fémdobozos játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Az EA SPORTS IGNITE segítségével a FIFA 14 olyan életre keltő lesz, mintha a játékosok úgy gondolkodnának, mozognának és viselkednének, mint a világklasszis labdarúgók, és a dinamikus stadionok életre kelnek. A játékosok négyszer nagyobb döntéshozatali képességgel rendelkeznek, és emberi reakciókkal, várakozással és ösztönökkel érzik magukat élőnek. A korábbi konzolokhoz képest 10-szer nagyobb animációs mélységgel és részletességgel rendelkező FIFA 14 a világ legjobb labdarúgóinak dinamikus mozgását és biomechanikáját nyújtja.

A játékosok mozgékonyak és atletikusak, ahogyan ültetnek, pivotálnak és vágnak, és minden egyes lépésből kirobbanóak. A megnövekedett valósághűség megváltoztatja a játékmenetet. Ráadásul a labdarúgók művészi és atletikus képességei életre kelnek a több száz új típusú készség és több száz új viselkedésmód hozzáadásával. A szurkolók pedig most először érezhetik majd az élő stadionok elektromosságát, ahogy az új 3D-s tömegek érzelmei emelkednek és süllyednek a pályán zajló történetek körül. A további funkciókat az elkövetkező hónapokban fedjük fel.

A játék főbb jellemzői

  • Az EA SPORTS IGNITE-Ignite az új technológiát, a legjobb renderelést, futásidejű fizikát, animációt, intelligenciát, mozgást és online rendszereket ötvözi az egész EA-tól egyetlen erőteljes, új motorban. A sportolók emberhez hasonló intelligenciával rendelkeznek a fejlett döntéshozatalhoz, a játékosok valódi atlétikus mozgással rendelkeznek, az élő világok pedig olyan gazdag és dinamikus játékélményt nyújtanak, mint a valós stadionok.

  • Pro Instincts- A játékosok intelligens döntéseket hoznak majd emberhez hasonló reakcióidővel, és ösztönösen mozognak a pályán, mint a világklasszis labdarúgók. A játékosok előre látják a mozdulatokat, hogy lezárják az ellenfeleket és elfogják a passzokat, átugorják a szereléseket és a kinyújtott lábakat, hogy elkerüljék az ütközést, és horoggal vagy karral lassítják az ellenfeleket.

  • Precíz mozgás - A 10-szer nagyobb animációs mélységgel és részletességgel az EA SPORTS IGNITE a világ legjobb labdarúgóinak dinamikus mozgását és biomechanikáját nyújtja. Minden lépés számít, mivel a játékosok mostantól az élsportolók mozgékonyságával és robbanékonyságával vetik magukat, pivotálnak és vágnak, irányt váltanak és lendületet váltanak. A játékosok gyorsulása és lassulása valósághűbb, ami megváltoztatja a játékmenetet. A játékosok földhözragadtabbnak, mozgékonyabbnak és robbanékonyabbnak érzik magukat, és lendületüket határozott lábtartással és lökésekkel irányítják.

  • Elit technika- Az új konzolok erejét és memóriáját kihasználva a FIFA 14 több száz, eddig soha nem látott új képességet és viselkedési módot kínál. A játékosok új lövéstípusok arzenáljával rendelkeznek, mint például az oldalsó röplabdák, a lecsorgók, az erőteljes ziccerek és az első sikolyok, valamint új passzok, mint például az érintés, a fej fölötti, a slice és a lob. Az új viselkedésmódok közé tartozik a labda ütemben történő csapdába ejtése, a pánikszerű fordulatok, amikor a védők meg vannak verve, az egyensúlyon kívüli lövések, az elhibázott lövések reakciói és még sok más.

  • Élő világok - A stadionon belüli világot élőnek érzed, és a lenyűgöző 3D-s tömegek és a dinamikus pálya szélén lévő oldalvonalak befolyásolják az élményt. A játékosok is tisztában vannak a mérkőzéssel és azzal, hogy mit kell tenniük az eredmény eléréséhez - a sürgető érzésük a meccs előrehaladtával egyre nő, és ha gólra van szükség, sietnek a bedobásra vagy a szögletre, ha fogy az idő.

  • Tiszta lövés - A játékosok intelligenciával rendelkeznek ahhoz, hogy beállítsák a lépéseiket és a megközelítési szöget, hogy megtalálják a legjobb helyzetet a kapu hátsó részének eltalálásához. A jól eltalált labdák kielégítő érzéssel töltenek el, és a gólok jutalmazóak. A minőségi találatok mellett a játékosok most már egyensúlyvesztés vagy kapkodás közben is lőhetnek.

  • Valódi labdafizika- Nagyobb erővel és finomsággal üsd a labdát. A valósághű labdafizika mostantól meghatározza a labdák röppályáját a játékban, lehetővé téve a játékosok számára, hogy távolról erőteljesen üssék a labdát, pontosan fúrják meg az alacsonyan emelkedő lövéseket, és lőjenek lefelé vagy kitérő lövéseket, akárcsak az igazi focisták.

További részek

FIFA 07

FIFA 08

FIFA 09 

FIFA 10

FIFA 11 

FIFA 12

FIFA 13

FIFA 14

FIFA 15

FIFA 16

FIFA 17

FIFA 18

FIFA 19

FIFA Street 3

FIFA Street

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!