Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FIFA 12 Xbox 360 (használt)

Ár:
1.990 Ft
Eredeti FIFA 12 Xbox 360 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A FIFA 12 a játéktérre hozza el a játékmenetet megváltoztató új Player Impact Engine-t, egy olyan fizikamotort, amely a valós fizikai valóságot tükrözi a pálya minden egyes interakciójában. Tapasztald meg, ahogyan a valódi futballisták kihívják egymást a labdáért, megszerzik a labdabirtoklást, és fizikailag is próbára teszik egymást. Élvezd a természetes és hihető eredmények végtelen sokaságát minden egyes ütközésnél. A játékosok rugalmasabbnak érzik magukat, a labdabirtoklásért folytatott harc során lökdösődnek és húzódnak, és könnyebben felépülnek a könnyű kihívásokból.

A forradalmi játékmenetbeli újítások mélyebbé és magával ragadóbbá teszik a FIFA 12-t. A teljesen új Precíziós Dribbling a labdaérintés nagyobb hűségét hozza létre, hogy jobban irányíthassuk a szűk helyeket, több időnk legyen döntéseket hozni támadás közben, és jobban kontrollálhassuk a játék tempóját. A támadásbeli újításokat egy újratervezett védekezési mechanizmus ellensúlyozza, így a védekezés ugyanolyan ügyes és értelmes lesz, mint a valódi futball. A teljesen új taktikai védekezéssel a helyezkedés és a passzok elfogása ugyanolyan fontos, mint a szerelés. A taktika és az időzítés kulcsfontosságú. Ráadásul a CPU játékosok Pro Player Intelligence-t kaptak, egy olyan öntudatot, amely lehetővé teszi számukra, hogy saját képességeik és hajlamaik alapján viselkedjenek és hozzanak döntéseket, és képessé teszi őket arra, hogy minden helyzetben megértsék a csapattársak erősségeit és gyengeségeit.

Bemutatjuk az EA SPORTS Football Clubot - a FIFA 12 szívét - egy élő szolgáltatást, amely folyamatosan friss, új tartalmakkal kapcsolja össze a játékosokat a valós játékkal, lehetővé téve számukra, hogy támogassák kedvenc klubjukat, és kapcsolatba lépjenek és versenyezzenek barátaikkal, riválisaikkal és több millió más játékossal szerte a világon. A további funkciókat az elkövetkező hónapokban fedjük fel.

A játék főbb jellemzői

  • Player Impact Engine - A két éve fejlesztés alatt álló új fizikamotor úgy készült, hogy a pályán minden egyes interakcióban valós fizikalitást biztosítson. Tapasztald meg a természetes és hihető eredmények végtelen választékát minden érintkezésnél. A játékosok rugalmasabbnak érzik a labdát, a labdabirtoklásért folytatott harc során lökdösődnek és húzódnak, és könnyebben épülnek fel a könnyű kihívásokból, megőrizve természetes lendületüket.

  • Pro Player Intelligence-CPU játékosokat önismerettel és képességekkel ruházták fel, lehetővé téve számukra, hogy saját képességeik, valamint csapattársaik erősségei és tulajdonságai alapján hozzanak döntéseket. A kivételes látással rendelkező játékosok például meglátják az átlövési lehetőségeket, amelyeket más játékosok nem. A Real Madrid játékosának, Kaká-nak nagyobb valószínűséggel - és gyorsabban - sikerül kiszúrnia egy távolabbi csapattársa futását, mint egy gyengébb látással rendelkező játékosnak. Emellett a csapatok a pályán lévő játékosaik erősségei és az ellenfél játékosainak gyengeségei alapján variálják majd a támadásaikat, ami hitelesebb élményt és változatosabb mérkőzéseket eredményez.

  • Taktikai védekezés Az újratervezett védekezési mechanizmus alapvetően megváltoztatja a védekezéshez való hozzáállást, mivel egyenlő fontosságot tulajdonít a helyezkedésnek, a passzok elfogásának és a megfelelő pillanatban történő szerelésnek. A taktika és az időzítés kulcsfontosságú.

  • Precíziós dribbling - Élvezd az ellenfelek leküzdésének új módjait, több időt a labdánál a döntések meghozatalára, és a játék tempójának teljes irányítását. Használd ki a közeli dribble-érintéseket szűk helyeken, a szárnyakon, és akár az ellenfél kivédekezése közben is.

  • EA SPORTS Football Club - A FIFA 12-n belül és a barátaid ellen most először mérhetsz mindent érdemben. Minden mérkőzés számít, az egész szezonban. Szerezz tapasztalati pontokat és lépj szintet, hogy státuszt építs. Kövesd nyomon a barátokat, a kihívásokat és a státuszt az interneten keresztül. Oszd meg és hasonlítsd össze az elért eredményeket, és terjeszd a híreket a közösségi csatornákon, például a Facebookon. Ráadásul valós történetek fogják vezérelni a tartalmat. A játékosok a rendszeres kihívásokon keresztül újra átélhetik a valós világ kulcsfontosságú futballeseményeit, így a FIFA 12 úgy fog kinézni, érezni és játszani, mint a valós szezon.

  • Támogasd a klubodat - az EA SPORTS Football Club központi élménye, amely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy képviseljék klubjukat, és versenyezzenek a rivális klubokkal mindenben, amit a FIFA 12-ben tesznek. Szerezz klubpontokat, és emeld feljebb a klubodat a Support Your Club League Tablesben, vagy segíts neki elkerülni a kiesést. A virtuális bajnoki tabellák minden héten újrakerülnek, hogy új kihívásokat, megújuló rivalizálásokat és friss történeteket hozzanak létre.

  • Valódi sérülések - A Player Impact Engine valós időben figyeli a játékosok közötti érintkezést, elemzi az ütközés erejét és a testre gyakorolt hatást, hogy felismerje a valódi sérüléseket, ezzel mélyebb, nagyobb kihívást jelentő karrier módot teremtve. Kezeld az új típusú sérüléseket és a nem teljesen gyógyult játékos pályára küldésének kockázatát.

  • Új prezentáció - A mérkőzések mostantól valósághű közvetítési kinézettel és érzéssel rendelkeznek. A drámaian javított világítás, a hitelesebb tömeg és az új alapértelmezett kamera minden meccset különlegessé tesz.

  • Könnyebb navigáció-Újratervezett menürendszer a gyors és egyszerű navigáció érdekében, az aréna játékos, a virtuális profi és a kedvenc klub alapján testreszabható főmenüvel.

  • Teljes hitelesség - Több mint 500 hivatalosan licencelt klub és több mint 15 000 játékos.

További részek

FIFA 07

FIFA 08

FIFA 09 

FIFA 10

FIFA 11 

FIFA 13

FIFA 14

FIFA 14

FIFA 15

FIFA 16

FIFA 17

FIFA 18

FIFA 19

FIFA Street 3

FIFA Street

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!