Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FIFA 13 Xbox 360 (használt)

Ár:
3.490 Ft
Eredeti FIFA 13 Xbox 360 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A FIFA 13 megragadja a valódi futball drámaiságát és kiszámíthatatlanságát. A játék valódi küzdelmet teremt a labdabirtoklásért az egész pályán, szabadságot és kreativitást biztosít a támadásokban, és az EA SPORTS Football Club révén összeköti a szurkolókat a sportág szívével - és egymással. A FIFA 13 öt áttörést jelentő játékmenet-innovációt tartalmaz, amelyek forradalmasítják a mesterséges intelligenciát, a dribblinget, a labdavezetést és a fizikai játékot, valamint magával ragadó online funkciókat és élő szolgáltatásokat.

A FIFA 13 a Kinecttel lehetővé teszi, hogy hangutasításokkal irányítsd klubod felállását és taktikáját a játék szüneteltetése nélkül, a Be A Pro játékban kiabálj útbaigazítást a pályán, és arra kényszerít, hogy mérsékeld a játékvezetőkkel való beszédmódodat.

A játék főbb jellemzői

  • Támadó intelligencia - A teljesen új pozícionálási intelligencia a támadó játékosok számára lehetővé teszi, hogy elemezzék a játékokat, és új támadási lehetőségek megteremtése érdekében helyezkedjenek el. A játékosok keményebben és okosabban fognak dolgozni, hogy feltörjék a védelmet, olyan futásokat hajtsanak végre, amelyek kihozzák a védőket a helyükről, és passzolási csatornákat nyissanak a csapattársaknak. A játékosok két játékkal előre gondolkodnak, hogy létrehozzák, meggörbítsék vagy megváltoztassák a futásokat, hogy kihasználják a kínálkozó lehetőségeket.

  • Teljes dribbling - Vedd fel a védőkkel szemben a szabadságot, hogy kreatívabbak lehessünk támadásban. A játékosok robbanékonyabban gyorsulnak a labdával, és pontosabb dribble-érintéseket használnak, valódi 360°-os mobilitással a labdával szemben a védővel szemben. Szembenézhetsz az ellenféllel, hogy támadással fenyegetőzz, miközben a labdával bármilyen irányba mozogsz, hogy kikerüld a szereléseket, vagy megfordulhatsz és levédheted a labdát, hosszabb ideig feltartva a védőket.

  • FIFA 13 First Touch Control - Egy új rendszer megszünteti a közel tökéletes irányítást minden játékos számára, bizonytalanságot teremtve a nehéz labdák fogadásakor. A rossz passzokat nehezebb irányítani, lehetővé téve a védők számára, hogy kihasználják a hibás labdákat és a rossz érintéseket. Az olyan tényezők, mint a védekező nyomás, a labda röppályája és a passz sebessége mind-mind befolyásolják a játékos sikerét. A jobb irányítással és ügyességgel rendelkező játékosok kiemelkednek. Kevesebb tökéletes érintés, a túlütött passzok lehetősége, több elszabadult labda, és nagyobb egyensúly a védekezés és a támadás között.

  • Player Impact Engine - A fizikai játék kibővül, hogy a védők több eszközt kapjanak a labdabirtoklás visszaszerzéséhez. A védők a testüket használhatják a labdabirtoklás megszerzésére, nyomhatnak és húzhatnak a pozícióért, valamint kihasználhatják méretüket és erejüket, hogy az ellenfeleket rossz érintésekre és döntésekre kényszerítsék, mielőtt a labda megérkezik.

  • FIFA 13 Taktikai szabadrúgások - Veszélyes és kiszámíthatatlan szabadrúgások létrehozása. Helyezz el akár három támadó játékost a labda fölött, és zavard össze az ellenfeleket műfutásokkal, több passzolási lehetőséggel és kidolgozottabb szabadrúgásokkal. Az ellenfelek úgy tudnak kontrázni, hogy játékosokat tesznek hozzá vagy vonnak le a falhoz, vagy golyós embert küldenek a passzok elfogására vagy a lövés blokkolására.

  • Ügyességi játékok - Tanuld meg vagy sajátítsd el a FIFA 13-ban való versenyzéshez szükséges alapvető készségeket egy versenyképes és addiktív új módban. Legyél jobb játékos, gyorsabban, függetlenül attól, hogy milyen szintű a tudásod, 32 minijátékban versenyezhetsz magad vagy barátaid ellen.

További részek

FIFA 07

FIFA 08

FIFA 09 

FIFA 10

FIFA 11 

FIFA 12

FIFA 14

FIFA 14

FIFA 15

FIFA 16

FIFA 17

FIFA 18

FIFA 19

FIFA Street 3

FIFA Street

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!