Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Football Manager 2007 Xbox 360 (használt)

Ár:
4.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Football Manager 2007 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Feeder klubok

A Football Manager 2007 újdonsága, és a Sports Interactive fórumain az egyik legkeresettebb funkció a feeder klubok hozzáadása a játékhoz. Ez az újdonság mindenben úgy működik, ahogyan azt a való életben is elvárnád. Létrehozhatod a klubodat kis csapatként, amely kölcsönjátékosokat kap egy nagyobb klubtól, vagy nagy klubként, amely támogatást keres, hogy a fiataljaid meccseken szerezzenek tapasztalatot a kölcsönadásukkal. A kluboktól érkező játékosok közül elsőként választhatsz, és minden szezonban előre megbeszélt barátságos mérkőzéseket tervezhetsz, egyszerűen csak kérj a vezetőségedtől tápiószecsői kapcsolatot, és válassz az általuk összeállított listáról.

Ifjúsági felújítás

Az ifjúsági csapatok teljes megújítása teljes ifjúsági csapatot biztosít minden olyan csapat számára, amely rendelkezik ifjúsági felállással, így sokkal jobb rendszert biztosít a játékosok regenerálódásához a hosszú távú játékban.

Felhasználóbarát Football Manager 2007

A Football Manager 2007 egy új, könnyebben használható alapértelmezett skin-t ad a játékosoknak, valamint tippeket és tanácsokat a játék során, és egy továbbfejlesztett oktatóprogramot. A menedzserasszisztens és a játékosmegfigyelők jobb visszajelzései, valamint a sokkal több média, a testreszabás és a több soros kiválasztás mellett mindezek együttesen az eddigi legfelhasználóbarátabb sportinteraktív játékot eredményezik.

Scouting Revamp

A játékon belüli scouting rendszer teljes megújítása azt eredményezi, hogy a menedzserek számára több információ áll rendelkezésre a játékosokról és a csapatokról, valamint a játékosok felderítésének reálisabb módszertana. Ez a rendszer lehetővé teszi a játékosmegfigyelők számára, hogy bővítsék és fejlesszék a világ futballistáiról szóló tudásbázisukat.

Játékosok közötti interakció

Mostantól a világ bármelyik játékosával beszélhetsz a médián keresztül. A játékosok interakciója lehetővé teszi, hogy megcsapolj más csapatok sztárjait, vagy megnézd, hogy a játékosok meghajolnak-e a nyomás alatt. Egy hatékony menedzsernek motivációs eszközként kell használnia a médiát - miért ne dicsérhetnéd meg a saját játékosaidat sokféleképpen, vagy kiabálhatnál velük a formahanyatlás miatt?

Csapatbeszélgetések

Ha változatosabb módokon szeretnél beszélni a csapatodhoz, az SI keményen dolgozott azon, hogy jelentősen javított csapatbeszélgetéseket nyújtson félidőben és teljes félidőben. Nem csak ez, hanem a meccs előtti csapatbeszélgetések most először jelennek meg a Football Managerben - így a csapatodat egy speciális eligazítással küldheted ki a pályára.

További részek

Football Manager 2006

Football Manager 2008

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!