Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FIFA 17 Xbox 360 (használt)

Ár:
6.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű FIFA 17 Xbox 360 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A játékosok gondolkodásának és mozgásának, az ellenfelekkel való fizikai interakciójának és a támadások végrehajtásának teljes innovációja lehetővé teszi, hogy a pálya minden pillanatát teljes mértékben te irányítsd.

Tapasztald meg a futball közösségi hálózatát. Keress jutalmakat, lépj szintet, élvezd az élő kihívásokat, és csatlakozz a barátaidhoz. A FIFA 17-ben minden az EA SPORTS Football Clubon keresztül mérhető és kommunikálható. A rajongók jutalmakat szerezhetnek, hogy feloldhassák a Football Club katalógus tárgyait, és a 100 szint megmászásával növelhetik státuszukat. A valós történetek az EA SPORTS Football Clubot a rendszeres kihívásokon keresztül mozgatják, így a FIFA 17 úgy néz ki, úgy érzi magát, és úgy játszik, mint a valós szezonban.

JÁTÉKBAN

Az új támadási technikák és a Set Piece Rewrite lehetővé teszi, hogy a FIFA 17-ben minden pillanat a tiéd legyen.

Új támadó technikák

Az új támadási lehetőségek, köztük az alacsonyan vezetett lövések több lehetőséget adnak a játékosoknak, hogy lehetőségeket teremtsenek és befejezzenek a kapu előtt.

Set Piece Rewrite

A szabadrúgásoktól a büntetőkön át a sarokrúgásokig, adj személyiséget és élményt az irányításhoz minden holtpontos szituációban.

ÚJ LIGÁK

A J-League és a brazil klubok elérhetővé válnak a FIFA 17 rajongói számára, akik Xbox 360-on és Playstation 3-on játszanak. Emellett a norvég és a holland nemzetközi női csapat is elérhető lesz.

ELŐADÁS

A West Ham új otthonához, az Olimpiai Stadionhoz csatlakozik a Middlesborough Riverside Stadionja, valamint a Gamba Osaka Suita City Football Stadiumja.

A játék főbb jellemzői
 

  • Az új támadási technikák és a Set Piece Rewrite lehetővé teszik, hogy a FIFA 17-ben minden pillanat a tiéd legyen.

  • Az új támadási lehetőségek, köztük az alacsonyan leadott lövések több lehetőséget adnak a játékosoknak, hogy lehetőségeket teremtsenek és befejezzenek a kapu előtt.

  • A Frostbite játékmotor-technológia, a The Journey és a FUT Champions csak Xbox One, PlayStation 4 és PC platformverziókon érhető el.

  • A nemzetközi termékek külön feltételekkel rendelkeznek, külföldről kerülnek értékesítésre, és eltérhetnek a helyi termékektől, beleértve az illeszkedést, a korhatár-besorolást, valamint a termék nyelvét, a címkézést vagy az utasításokat.

További részek

FIFA 07

FIFA 08

FIFA 09 

FIFA 10

FIFA 11 

FIFA 12

FIFA 13

FIFA 14

FIFA 14

FIFA 15

FIFA 16

FIFA 18

FIFA 19

FIFA Street 3

FIFA Street

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!