Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fable III (3) Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
3.980 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Fable III (3) Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A "Fable III" a legújabb része az akciódús és a kritikusok által elismert Xbox 360 exkluzív franchise-nak, amelyből eddig több mint hatmillió példányt adtak el. Az új és visszatérő rajongók most egy epikus kalandba vágnak bele, ahol a koronáért folytatott verseny csak a kezdete a látványos utazásnak. Öt évtized telt el a "Fable II" eseményei óta, és Albion ipari forradalomra érett, de a királyság sorsa veszélyben van. A "Fable III"-ban arra leszel hivatott, hogy néped mellett gyülekezz és harcolj, emelkedj a hatalom székébe, és megtapasztald a szerelem és a veszteség valódi jelentését. A döntések és áldozatok, amelyeket a forradalom lángjainak lobbantása közben, majd Albion királyaként vagy királynőjeként uralkodva hozol, egy folyamatosan fejlődő világba vezetnek, amelynek következményei az egész országodban érezhetőek lesznek. Mindez páratlan akciók és kalandok színterét teremti meg, amelyek még több lehetőséget kínálnak a harcra és a részvételre, mint valaha.

Utazásod során olyan színes szereplőgárdával fogsz találkozni, amelyet a rajongók a "Fable" játékok rendhagyó stílusától és humorától már megszokhattak. Miután eldöntötted, hogy ezek a karakterek a barátaid vagy az ellenségeid, vagy csatlakozol hozzájuk, vagy robbanásveszélyes harcokban küzdesz ellenük, egyedül vagy egy barátoddal az Xbox LIVE®-on* . A forradalom magvainak elültetése, a hatalom megragadása és a királyságod feletti uralkodás során a döntéseid megváltoztatják a körülötted lévő világot, akár a nagyobb jó, akár a saját személyes hasznod érdekében. Ki leszel? Egy ok nélküli lázadó, a zsarnok, aki ellen fellázadtál, vagy a valaha élt legnagyobb uralkodó?

A játék főbb jellemzői

  • Légy hős és alakítsd a saját sorsodat. A történetmesélés életre kel a "Fable III"-ban, amely téged és hősödet egy epikus utazás középpontjába helyez, amely nyomon követi a forradalmártól az uralkodóig és még tovább tartó felemelkedésedet, minden akció, dráma és humor mellett. Albion világával való interakció még sosem volt ilyen egyszerű és kifizetődő. Az Expressions rendszer egy zseniális új Dynamic Touch funkciót kínál, amely lehetővé teszi hősöd számára, hogy elérje és megölelje egy szerettedet, vagy bosszút álljon azokon, akik elárultak téged. Hősöd, hűséges kutyatársad és még a fegyvereid is a végletekig fejlődnek, tükrözve erkölcsösségedet és személyes harci stílusodat. A játékosok által a "Fable III" világában kialakuló érzelmi kapcsolatok a valaha volt legemlékezetesebb játékban átélt pillanatokhoz vezetnek majd.

  • Ahol a blockbuster akció találkozik a kalanddal. Utazásod a virágzó és iparosodott Albion utcáitól a környező csataterekig tart. az úttörő egygombos harcrendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy könnyedén kombinálják a különböző stílusokat a fegyvertárukban - közelharci közelharci támadások, távolsági precíziós lövések és gonoszul katasztrofális varázslatok -, hogy az egygombos harci mechanikát teljes körű, izgalmas szintre emeljék, amely végtelen módot kínál a részvételre, kísérletezésre és versenyzésre.

  • Választás és következmény. A "Fable" franchise egyik alaptétele, hogy a játékosok végtelen számú választási lehetőséggel és következményekkel szembesülnek, amelyek hatással vannak a körülöttük lévő világra. Jó vagy rossz, szeretett vagy gyűlölt, karrier kontra család, vagy csak te és hűséges kutyatársad - éld azt az életet, amiről mindig is álmodtál. A döntéseid minden eddiginél mélyrehatóbb kimenetelhez vezetnek, amelyek minden lényedre hatással vannak. Akár kisebb civakodások kimeneteléről döntesz, akár az egész királyság irányát változtatod meg, ezek a kulcsfontosságú döntések örökre megváltoztatják a világot.

További részek

Fable 2 + Halo 3 Xbox 360

Fable 2 GOTY Edition

Fable 3 Collector's Edition

Fable Anniversary Xbox One Kompatibilis

Fable II (2) Xbox One Kompatibilis

Fable: The Journey

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!