Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Too Human Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
3.980 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Too Human Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Baldur kibernetikus isten szerepében belekerülsz egy olyan folyamatban lévő csatába, amely az emberiség létét fenyegeti. Egy ősi gépi jelenlét kényszerítette az isten kezét. A trilógia első részében Baldur feladata, hogy megvédje az emberiséget az emberi élet kiirtására törő szörnyűséges harci gépek támadásától.

A Too Human-ban a játékosok megállás nélküli akciótámadást élhetnek át, amelyet a közelharc és a távolsági lőfegyveres harc integrációja, valamint az Xbox 360 által lehetővé tett lélegzetelállító látványvilág táplál. A csaták félelmetes méretben bontakoznak ki, ahogy a játékosok hatalmas számú ellenséggel szállnak szembe.

A játék főbb jellemzői

  • Egy ikon születése - Harcolj a hatalmas kibernetikus isten, Baldur szerepében, aki az ellenséges seregeken átverekedve magát a játékvilág egyik legismertebb ikonikus hősévé válik. A fegyverektől és páncéloktól kezdve a harci technikákig és kombókig teljesen testre szabhatod Baldurt, hogy a lehető legjobb hőssé válj.

  • Egy magával ragadó trilógia epikus kezdete - Kezdd el Baldur sagáját egy izgalmas, háromrészes elbeszélés első fejezetében, amely olyan klasszikus trilógiák hagyományait követi, mint a Star Wars és a Gyűrűk Ura.

  • Robbanékony közelharc és tűzfegyveres harc - Többre lesz szükséged, mint izomerőre és nyers erőre, hogy legyőzd a géphordákat. Használd a zökkenőmentes közelharc és lőfegyveres harc kifinomult keverékét, hogy legyőzd a közeli és távoli ellenséget. Légy tanúja a hősök és az ellenség folyékony kecsességének a csatában, ahogyan azt a F.A.S.T. motion-capture csoport megjeleníti. Érezd minden egyes büntető csapást a fejlett vizuális effektek segítségével, amelyeket az Xbox 360 lóereje tesz lehetővé.

  • Fejlett filmes megjelenítés - A karakterek és a környezetek páratlan vizuális hűséggel kelnek életre. Élje át a harc teljes izgalmát a dinamikusan vezérelt prezentációs rendszeren keresztül, amely filmszerű minőségben ábrázolja a harcot. Élje túl a pulzáló csatákat a képernyőn megjelenő több száz ellenséggel szemben a Too Human világának hatalmas tájain. A szívfájdalom, a düh és a vérszomj hangulatát egy elsöprő zenekari zene adja meg, ahogy minden egyes dallam magába zárja Önt a magával ragadó játékkörnyezetben.

  • Új szintű hozzáférhetőség az intuitív harc révén - Baldur bonyolult és összetett harci manővereit egyetlen gombnyomással végezheted el, és könnyedén láncolhatod össze a több száz gyors támadást és kombót. Az intuitív harcrendszer alkalmazásával a Too Human olyan játékmenetet biztosít, amelyet könnyű megtanulni, és kifizetődő elsajátítani. A Too Human olyan szinten mutatja be a fegyveres harc kombinációit, hogy a játékosok ámulatba esnek.

  • Megosztott élmény - Hódítsd meg a Too Human világát egyedül vagy a barátaiddal a fejlett, kétjátékos online kooperatív játékon keresztül az Xbox Live szolgáltatáson keresztül.

  • Egy klasszikus történet modern feldolgozása-Too Human a kibernetikus istenek, óriásgépek és halandó emberek közötti folyamatos harc krónikája, soha nem látott méretű, hatalmas léptékben. Játssz egy kibernetikus isten szerepét, akinek feladata az emberi faj védelme a gépek könyörtelen támadásával szemben.


 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!