Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Crackdown Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
1.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Crackdown Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Crackdown az első igazán 3D-s játszótérrel a következő generációba repíti az akciójátékok hibrid műfaját. A játékosok minden szükséges eszközzel érvényt szereznek az igazságszolgáltatásnak Pacific Cityben, egy bűnözéssel teli városközpontban, amely úgy épült, hogy a város teljes szélességének, mélységének és magasságának felfedezésére ösztönözzön. A rendkívül innovatív kooperatív játékmóddal - a műfajban először - és egy olyan interaktív világgal, ahol szinte bármi használható fegyverként, a játékosok az igazságszolgáltatás elnyomásának illékony koktélját hozhatják létre, miközben megtisztítják az utcákat.

Jellemzők

  • Briliáns élmény egy legendás játéktervezőtől. Dave Jones-tól, a Grand Theft Auto és a Lemmings kreatív agyától származik a Crackdown, egy robbanékony mestermű, amely meghatározza a következő generációs nyílt világú, szabad játékokat.
  • Igazi újgenerációs látványvilág. Az Xbox 360 erejét kihasználva a Crackdown játékosai egy hatalmas méretű, monstre és aprólékos részletességgel kidolgozott, bűnözéssel teli metropolisz hátterében hajtják végre az igazságszolgáltatást. Az egyedülálló megjelenítési stílus egy erősen stilizált renderelési technikát alkalmaz, amely a játékot élő grafikai regénnyé változtatja.
  • Kooperatív játékmenet a kétszeres káoszért. A Real Time Worlds a játék kezdeti koncepciójától a végső tervezésig arra összpontosított, hogy dinamikus, magával ragadó kooperatív játékmenetet biztosítson a dupla vérengzés, akció és intenzitás érdekében.
  • 3D-s szabad játékmenet. A világon először hoztak létre egy városi játszóteret, amely arra ösztönzi a játékosokat, hogy felfedezzék és kihasználják a város teljes szélességét, mélységét és magasságát. A játékosok úgy vívnak háborút a bűnszövetkezetek ellen, hogy gyalogosan és kerekeken vesznek részt a magas oktánszámú üldözésekben, miközben bármilyen megfelelő útvonalat használnak a környezet mentén, körül, keresztben, fölött, alatt vagy azon keresztül. A szabadság bőséges, mert a játékoson múlik, hogyan tudja a legjobban teljesíteni a nem lineáris célkitűzéseket számtalan vad és kreatív módon.
  • Túlzásba vitt akció. Minden stratégia és taktika elfogadható, feltéve, hogy a játékosok az egyes ügynökökben rejlő félelmetes képességek felszabadításával visszaszerzik az utcákat. Ahogy a játékosok fejlesztik és csiszolják játékbeli képességeiket, ügynökük genetikai hajlamai növekedni fognak, lehetővé téve a játékosok számára, hogy ügynökük teljes potenciálját kiaknázzák. A játékosok képesek lesznek káprázatos sebességgel futni, halált megvető ugrásokat végrehajtani, a legelképesztőbb fegyvereket kezelni, lehetetlen járműmanővereket végrehajtani, hatalmas tárgyakat mozgatni és csonttörő ütéseket mérni.
  • Zene mint környezet. Több mint 100 licencelt zeneszám, amelyek a stílusok és műfajok széles skáláját ölelik fel, adnak hangi identitást a Crackdown karaktereinek és helyszíneinek. A zene és az 5.1-es térhatású hangzás újgenerációs használata révén a játékosok már a hallott zenéből és hangeffektekből is tudják, hogy melyik bűnszövetkezet tart feléjük.
  • A környezet mint fegyver. Kevés a lőszer egy karakterben? Semmi gond. Az elképesztő mennyiségű kelléknek és a mély fizikarendszernek köszönhetően a játékosok bármit, amit a kezükbe kapnak, fegyverként használhatnak szemetes kukákat, járműveket, sőt még embereket is, hogy megtisztítsák az utcákat a bűnözéstől. A Crackdownban a játékosok cselekedeteinek hatása sokkal tovább marad a helyén, mint más nyílt környezetű címekben, így a játékosok sokkal több lehetőséget kapnak a tömeges pusztítás helyszínének kialakításakor. Ha a játékosok járműveket gyűjtenek össze, hogy barikádot hozzanak létre, akkor azok ott lesznek, amikor visszatérnek, és még többet hoznak. A játékosok létrehozhatnak egy robbanóanyag-összeállítást, és később visszatérhetnek a robbanás beállításához. A Crackdown emlékszik a játékosok játékvilágon belüli cselekedeteire, és reagál is rájuk.

Másik verzió

Crackdown 2

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!