Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fable II (2) Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
2.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Fable II (2) Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Minden választásnak következményei vannak

A Fable 2 igazán magával ragadó élményt nyújt a játékosoknak, ahol gyakorlatilag korlátlan számú választást lehet hozni, amelyek mindegyike saját következményekkel jár, így minden játék egyedi lesz. A játék kezdetekor eldöntheted, hogy egy fiú vagy egy lány szerepét játszod, és a döntéseidtől függően a hős magas vagy alacsony, jó vagy gonosz lesz. A játékosok megházasodhatnak és gyerekeket szülhetnek; a női játékos karakterek teherbe esnek, ami aztán a fizikai megjelenésükön is meglátszik.
A játék elején a játékosok egy kóbor kutyát kapnak legjobb barátnak, akit etetni és szeretni kell, és aki egész életében elkíséri a játékost. A játékostól függően a kutya megváltoztatja a külsejét, és különböző módon segíti őt, például figyelmeztet a közelgő veszélyekre, és megtámadja az ellenséget.

A játékosok Albion világát lakják, és szabadon barangolhatnak a földön, ahogy nekik tetszik. A játékosok különböző kifejezésekkel kommunikálhatnak másokkal, például gúnyolódhatnak, nevethetnek, de akár böföghetnek vagy finghatnak is.

Ahogy a játékosok fejlődnek, úgy növekszik Albion is, tükrözve a játékban korábban meghozott döntéseket. Minden ház, kunyhó, vár és várbörtön megvásárolható, ha a játékos úgy kívánja. A játékosok felvásárolhatják egy város összes földjét, és polgármesterré, királlyá, sőt az egész ország császárává válhatnak.

A Fable 2 egy dinamikus és szabadon bejárható világot mutat be, amely nem követeli meg a játékostól, hogy egyetlen meghatározott utat válasszon. Ugyanakkor a cselekményt kereső játékosok egy epikus történetet és küldetést találnak, amelyet követhetnek, ha akarnak, valamint számos mellékkalandot.

A játék főbb jellemzői

  • Az Xbox 360-ra készült akció-RPG 500 évvel az első Fable után veszi fel a fonalat, és széleskörű, nyílt végű játékmenetet kínál.
  • A játékosok egy fiú vagy egy lány szerepét ölthetik magukra.
  • A harcrendszer lehetővé teszi a rövidtávú, távolsági és mágikus támadásokat
  • A Live Arcade minijátékokban szerzett pénz felhasználható a játékban
  • Az online többjátékos mód lehetővé teszi, hogy más játékosokat is bevonj a világodba

További részek

Fable 2 + Halo 3 Xbox 360

Fable 2 GOTY Edition

Fable 3 Collector's Edition

Fable Anniversary Xbox One Kompatibilis

Fable III (3) Xbox One Kompatibilis

Fable: The Journey

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!