Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Red Faction Guerilla Xbox 360 (használt)

Ár:
2.500 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Red Faction Guerilla játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Red Faction 50 évvel az eredeti Red Faction csúcseseményei után játszódik: Guerrilla egy harmadik személyű lövöldözős játék, amelyben a játékosok egy lázadó harcos szerepébe bújhatnak a Marson újjáalakult Red Faction gerillamozgalomban, miközben az elnyomó Földi Védelmi Erők elleni felszabadításért harcolnak. Red Faction: Guerrilla újradefiniálja a pusztítás-alapú játékmenet határait egy hatalmas nyílt világgal, gyors tempójú gerilla stílusú harcokkal, 16 játékos online multiplayerrel és valódi fizika alapú pusztítással.

A játék főbb jellemzői

  • Amikor a Mars polgárai nem bírják tovább elviselni az elnyomó rezsim igazságtalanságát, a bolygó sorsa Alex Mason és a Red Faction kezében van.

  • Open World Guerilla Warfare - Te döntöd el, hogy ki, mikor, hol és hogyan harcoljon. Használd a gerilla taktikát, a rögtönzött fegyvereket és a módosított járműveket, hogy a felkelők támadását vezesd az EDF célpontjai ellen. Indíts támadásokat a saját játékstílusod alapján, vállalj küldetéseket tetszőleges sorrendben, vagy vegyél részt romboló tevékenységekben, hogy gyengítsd az EDF Marsot uraló hatalmát.

  • Geo-Mod technológia 2.0 - Használd a rombolást taktikai előnyödre, állíts fel lesből támadásokat vagy láncreakciós robbanásokat az ellenséges erődök megtámadására és a játékkörnyezet tartós módosítására. Használd ki a teljesen dinamikus, fizika alapú rombolást, hogy menet közben improvizálj: robbants lyukakat egy falba vagy padlóba, hogy csapdát állíts vagy menekülj, szedj ki egy lépcsőházat, hogy megállítsd üldözőidet, vagy vezess járműveket a felrobbantott falakon keresztül.

  • Fejlődő és fejlődő játékmenet - Vágj utat magadnak a folyamatosan változó tájon, miközben improvizálod a harci taktikádat - keverd a játékstílusokat, járműveket, fegyvereket és robbanóanyagokat, hogy legyőzd az EDF-et.

  • Epikus sci-fi helyszín - Fedezd fel a hatalmas, kíméletlen marsi tájat, Parker kietlen bányász előőrsétől az EDF csillogó fővárosáig, Eosig; majd száguldj végig a teljesen elpusztítható, nyitott világú környezeteken, amelyekben hemzsegnek az EDF erői, a Red Faction ellenállók és a kereszttűzbe került elnyomott telepesek.

  • Többjátékos harc - Nincs hová elbújni, amikor a gerilla-hadviselésben szerzett képességeidet próbára teszed a különböző, rendkívül pusztító 2-16 fős online többjátékos harcmodorokban.

  • Xbox LIVE-támogatás - A teljes Xbox LIVE-támogatás révén gyarapíthatod Xbox 360-as játékos pontszámodat, eredménygyűjteményedet és ranglistapozícióidat.

További részek

Red Faction Armagedon

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!