Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Darksiders II Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
3.980 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Darksiders 2 Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A halál él

A Darksiders II a Halál, az Apokalipszis négy lovasának egyikének hőstetteit követi nyomon egy akciódús történetben, amely párhuzamosan fut az eredeti Darksiders játék eseményeivel. Ez az epikus utazás egy hatalmas játékvilágon keresztül viszi végig a Halált, miközben megpróbálja megváltani testvérét, War-t, a lovast, akit a Darksidersben az Apokalipszis idő előtti elindításáért okoltak.

Az eredeti Darksiders-játékhoz hasonlóan a sorozat második része is elsősorban hack 'n slash kalandjáték. A játék helyszínei az alvilági környezetek, köztük a "Fehér város", egy előőrs, ahol angyalok élnek, és az "Örök Trón", egy lebegő erőd, ahol a Holtak Urai őrködnek a megtisztítandó lelkek felett. Bár a Négy Lovas közül a Halál a legrettegettebb, fizikai képességei nagyban különböznek testvérétől, Háborútól. A Halál sokkal mozgékonyabb, és a közelharci és távolsági támadások kombinációjára támaszkodik. A harcban a Halál elsődleges fegyvere a hatalmas, ikonikus kaszája, és a játék előrehaladtával számos más fegyvert és használható tárgyat kell összegyűjtenie. A fegyverek kettős használatra is alkalmasak, a védelem érdekében fejleszthető páncélokat lehet beszerezni, és a Halál egy félelmetes és erős fakó lovat is használhat.

A játék főbb jellemzői

  • Légy a legendás Négy Lovas legrettegettebbike, aki képes egész világokat elpusztítani és a Mennyen és a Poklon túli erőkkel harcolni.
  • Fedezd fel a mennyet és a poklot idéző, megdöbbentő játékvilági környezeteket
  • Testre szabhatod élményeidet a változatos páncélkészletekkel, fegyverekkel és képességfákkal, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy megalkossák saját Halálukat.
  • Fedezz fel egy hatalmas nyílt világot, teljesíts több tucat mellékküldetést, és szabd testre a Halálodat egy teljes szintlépési rendszerrel, képességfákkal és végtelen számú felszereléskombinációval.
  • A Halál egy fürge és mozgékony karakter, aki hihetetlen akrobatikus mutatványokra képes, így a játékos úgy fedezheti fel a világot, mint még soha korábban soha

További részek

Darksiders: Wrath of War

Darksiders II (2) (15) CE

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: 2, darksiders 2