Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Saints Row 2 Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
3.980 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Saints Row 2 Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.690 Ft
Menny.:db

Leírás

A Saints Row méltó utódja, az első nyílt világú cím a következő generációs konzolokon, a Saints Row 2 teljesen új testreszabási lehetőségeket kínál, beleértve a játékos: nemét, korát, hangját, bölcsőjét és bandáját. Ezen kívül a homokozó csak nagyobb lett a teljesen átalakított és kibővített Stilwater városával, amely teljesen új helyszíneket kínál felfedezésre új járművekkel, köztük motorkerékpárokkal, hajókkal, helikopterekkel és repülőgépekkel. A Saints Row 2 online játszható lesz 2 játékos kooperatív játékban a teljes egyjátékos kampányon keresztül, vagy a teljesen új, nyílt világú, a műfajban eddig még soha nem látott kompetitív többjátékos módban.

A játék főbb jellemzői

 • A nyílt világú játékmenet révén a felfedezés szabadsága - A Saints Row 2 a történet előrehaladásának és az elképzelhető összes időpazarló zűrzavarnak az egyensúlyát megteremtve minden eddiginél több tevékenységet, szórakozást, versenyt, bölcsőt, városrészt és belső teret tartalmaz.

 • Kiterjedt küldetésjáték - A több mint 40 történeti küldetés további bónuszküldetésekkel egy átalakított Stilwaterben játszódik, amely több mint 50%-kal nagyobb, mint korábban.

 • Határtalan testreszabás - A Saints Row 2 lehetővé teszi, hogy mindent testre szabj, ami azzal kapcsolatos, hogy mit viselsz, mit vezetsz és hol laksz, valamint hozzáférést biztosít számtalan karakterkombinációhoz az arckifejezéstől, a testalkattól, a hangtól, a gúnyolódástól, a nemtől a járási stílusig. Ezen kívül a játékosok testre szabhatják a bandák különböző és extrém fizikai megjelenését (néhány elég őrült), harci stílusát, a banda gúnyolódásait és a címkéket és a jármű preferenciáit.

 • Továbbfejlesztett harci funkcionalitás - A Saints Row 2 a szokásos futás, ugrás, ütés, vezetés, szúrás, lövés harci modell mellett lehetővé teszi, hogy emberi pajzsokat és pontos befejező mozdulatokat vegyünk be, ha úgy döntünk, de vigyázat! Az, hogy miként követsz el bűncselekményeket, befolyásolja a hírnevedet, ami meghatározza a rendőrség reakcióját.

 • Kibővített többjátékos lehetőségek - A lenyűgöző egyjátékos mód mellett élvezd a többjátékos játéklehetőségek sokaságát, többek között:

 • Strong Arm: Egy csapat alapú többjátékos mód, amely az egyjátékos kampány kiemelkedő tevékenységeit foglalja egy időzített eseménysorozatba, a cél pedig az, hogy az események végén csapatként a legtöbb pénzt keressük.

 • Gangsta Brawl: Egy standard deathmatch mód, amelyben az az egyjátékos nyer, aki a legtöbb gyilkosságot produkálja.

 • Csapat Gangsta Brawl: Egy szabványos csapathalálharc mód, amelyben a legtöbb gyilkosságot elérő csapat nyer.

 • Co-Op mód: Teljes drop in/drop out kooperatív támogatás és lehetőség a teljes egyjátékos kampány végigjátszására a haverokkal, valamint az online kooperatív játékok nyilvános, csak barátoknak szóló vagy csak meghívottaknak szóló státuszának beállítására.

 • Rengeteg használható fegyver - Akár székeket, parkolóórákat, utcatáblákat, újságautomatákat vagy a szomszéd kerti törpéjét beszéled, használd, ami éppen kéznél van, hogy kiiktasd az ellenséget.

 • Robbanékony fegyverarzenál - Ha egy közelharci fegyver nem elég, küldj üzenetet az ellenségeidnek azzal, hogy egy olyan arzenált használsz, amely a következőket tartalmazza: rakétavetők, sokkoló paddelek, kábító fegyverek, táskatöltetek, minifegyverek, uzik, automata sörétes puskák és lángszórók; némelyikük párbajjal is használható.

 • Jármű minden felületre - Taposs a gázpedálra az autók, motorkerékpárok, ATV-k, repülőgépek, vízi járművek és helikopterek széles választékával.

 • Teljesen új zene - A Saints Row 2 teljesen új zeneszámokat tartalmazó soundtrackkel fog rendelkezni, és lehetőséged lesz egy egyéni játékbeli rádióállomás létrehozására, amely bármely járműről elérhető lesz, a játékban megvásárolt dalokból összeállított lejátszási lista segítségével, játékbeli pénzből.

További részek

Saints Row 2, CE + 1GB Gold Bullet USB

Saints Row 3 (The Third)

Saints Row 4 Xbox One Kompatibilis

Saints Row Gat Out Of Hell (No DLC)

Saints Row IV (4) Wub Wub Edition

Saints Row The Third Full Package

Saints Row The Third Platinum Pack

Saints Row Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!