Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

METRO 2033 + Darksiders Double Pack Xbox 360 (használt)

Ár:
6.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 METRO 2033 + Darksiders játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Történet

Az apokalipszis saját magunk miatt jött el, egyetlen vakító villanással, majd egy puszta lángviharral. Mindössze másfél óra kellett ahhoz, hogy eltöröljön 3,5 milliárd embert és 10 000 évnyi civilizációt, reménytelen sötét korszakba taszítva az emberiséget. Az azt követő időszakban a túlélők Moszkvában a föld alá vonultak, és lassan kis, társadalmilag és politikailag független törzsekbe szerveződtek, amelyek a város mélyén, a metróállomások körül csoportosultak. A fiatalember, Artyom is köztük van. Az apokalipszist követő földalatti világban felnövő gyermekek első generációjának tagjaként csak halvány emlékei vannak a föld feletti életről és a helyi állomás, a "Kiállítás" lakóin kívül más emberekkel való kapcsolatról, de mindkettővel kapcsolatban új tapasztalatokkal kell szembesülnie, ha az emberiség túl akarja élni. A "Sötét lények" néven ismert mutáns szörnyek terjednek a metró elszigetelt állomásain, és Artyomot választották ki hírvivőnek, hogy terjessze az új veszély hírét.

A játék főbb jellemzői

 • Fenyegető atmoszféra - Árnyékok, környezeti hangok, fényhatások és klausztrofób jelenetek beépítése a feszültség és a félelem érzésének megteremtése érdekében.

 • A DX10 és a PhysX az eddigi legjobb grafikai részletességű posztnukleáris környezetet nyújtja.

 • Vizuális kapcsolat a játékvilággal - lezuhanás törött lépcsőkön, alagútfutás stb.

 • A harc sokszínűsége - A harc brutális és intenzív, rögtönzött fegyverekkel vagy közelharccal vívott harc a félárnyékban.

 • Megvilágosodási pontok - A saját fejlesztésű motor figyelembe veszi a tetteidet és elemzi azokat (kíváncsiság, kedvesség, előítéletekkel szembeni ellenállás), ami alternatív történetvégekhez vezet.

 • Játszd végig a játékot vagy túlzásba vitt lövöldözős, vagy kiszámított lopakodós technikákkal, a játékmenet stílusát a játék előrehaladtával változtatva.

 • Time of No Return - Az ellenséges környezetben való tartózkodás időtartama a felszínen korlátozott, a játékosoknak ezt figyelembe kell venniük, amikor a föld fölé merészkednek.

 • Készletgazdálkodás - Használd a lőszert az ellenfelek legyőzésére, vagy takarítsd meg, hogy fejlesztéseket vásárolhass. A patronok a készpénzt helyettesítik, a kütyük aranyat jelentenek (gázálarcok).

 • RPG Light Story - Találkozz az NPC-kkel a különböző "állomásállamokban" folytatott elköteleződés és kereskedelmi tevékenység révén, mindegyiknek saját társadalmi rendszere van.

A történet

A gonosz erői által megtévesztett Háború - az Apokalipszis első lovasa - a világvége idő előtti bekövetkeztével, a szent törvény megszegésével vádolva áll, mivel háborút szított a menny és a pokol között. Megbecstelenítve és megfosztva erejétől, Warnak vissza kell térnie a Földre, hogy felkutassa az igazságot és megbüntesse a felelősöket. Ebben a mesében azonban nincs egyértelmű meghatározása a jónak és a rossznak. Az angyalok bosszúszomjas csoportja által üldözött Háborúnak szembe kell szállnia a pokol erőivel, kényes szövetséget kell kötnie azokkal a démonokkal, akikre vadászik, és végig kell utaznia a Föld elpusztított maradványain, hogy bosszút álljon. A keresett válaszok azonban egy mély összeesküvést tárnak fel, amelyben War rájön, és kénytelen lesz beletörődni abba a valóságba, hogy bár egykor Isten keze volt, ő csak egy bábu a menny és a pokol közötti örök harcban.

A játék főbb jellemzői

 • A háború apokaliptikus ereje - Engedd szabadjára a háború haragját, kombinálva a brutális támadásokat és a természetfeletti képességeket, hogy megtizedelj mindenkit, aki az utadba áll.

 • Extrém fegyverarzenál - Használd az angyali, démoni és földi fegyverek pusztító arzenálját, és vágj a pusztítás ösvényére Ruin, War tüzes fantomparipáján.

 • Epikus küldetés - Harcolj a megtizedelt Föld pusztaságain és démonoktól hemzsegő börtöneiben a bosszú és a megváltás keresése közben.

 • Karakterfejlődés - Fedezz fel hatalmas ősi ereklyéket, fejleszd a fegyvereidet, nyiss fel új képességeket, és szabd testre a játékstílusodat.

 • Harcolj a menny és a pokol ellen - küzdj meg mindenkivel, aki az utadba áll - a háborútól megfáradt angyali erőktől a pokol ocsmány démonhordáiig.

 • Fegyverek és felszerelés - A Darksiders egy kiterjedt fegyverarzenállal és fegyver- és felszerelésleltárral rendelkezik.

 • Változatos játékkörnyezetek - A játékosok változatos környezetekben harcolnak majd, köztük föld feletti és földalatti, modern és rémálomszerűen mitikus kialakítású környezetekben.

 • Xbox LIVE - Bár a Darksiders egyjátékos játék, Xbox LIVE eredményekkel, tartalomletöltésekkel és egyéb, a játékélményt fokozó funkciókkal rendelkezik.

További részek

METRO 2033

METRO Last Light

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!