Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Prototype 2 Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Prototype 2 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Ön James Heller őrmester, a halálra ítélt katona, elhunyt feleségének kétségbeesett férje és halott fiának apja. Ön fertőzött. Már csak egy dolgot kell tenned - levadászni és megölni Alex Mercert.

Legyél a Prototype 2-ben a végső alakváltó fegyver. Vágj át a vírus utáni New York Zero pusztaságán, és építsd fel a teljesen új biológiai fegyverek és képességek genetikai arzenálját, hogy megöld teremtőd és magát az ördögöt, Alex Mercert. Légy szemtanúja, ahogy épületméretű fertőzött szörnyek egész város utcáit támadják. Siklás és parkour a városképben. Szállj szembe a Blackwatch magasan képzett katonáinak rajával. Bújj James Heller őrmester szerepébe, és vadássz, ölj és válj bárkivé, aki az utadba áll, hogy magadba szívd az emlékeket és új képességeket szerezz.

Használd a hihetetlen Tendril-erőt, amely lehetővé teszi, hogy autókat és katonai járműveket emelj és tépj szét, hatalmas fertőzött vadállatokat foglyul ejts, és ellenségcsoportokat apríts darabokra. Nyomozd le ellenségeidet úgy, hogy szonárimpulzusokat bocsátasz ki a testedből. Válassz az új mutációs perkek széles választékából, beleértve a jobb mozgási képességeket, az élesebb karmokat és a fokozott álcázási képességeket, hogy felépítsd és testre szabd a végső prototípust. A vírus romokban hagyta a várost, de ez nem akadályoz meg téged abban, hogy elérd a célodat. Engedd szabadjára a benned tomboló fertőzés valódi erejét, és öld meg Alex Mercert.

A játék főbb jellemzői

  • Játssz a teljesen új, fertőzött főszereplő, James Heller őrmester, katona, elhunyt felesége és gyermeke férje szerepében a népszerű nyílt világú játék, a Prototype folytatásában.

  • Legyél a végső alakváltó fegyver, miközben a vírus utáni New York Zero pusztaságán vágsz át, és Alex Mercer megölésére irányuló küldetésed során halálos új biológiai fegyverek és képességek hatalmas genetikai arzenálját építed fel.

  • Legyőzd magát az ördögöt, Alex Mercert, a New York Zero robbanásveszélyes hátterében, és a fertőzés feletti uralomért harcoló, háborúzó frakciókkal szemben.

  • Fedezd fel New York Zero három különböző zónáját, köztük az erősen militarizált Zöld Zónát, a karantén alá helyezett Sárga Zóna túlzsúfolt menekülttáborait és Alex Mercer háború sújtotta otthonát, a Vörös Zónát.

  • Engedd szabadjára az alakváltó pusztítás végső formáját, és használd ki a hihetetlen Tendril-erőt, amellyel felemelheted és szétszedheted az autókat és katonai járműveket, behálózhatod a hatalmas fertőzött vadállatokat, és darabokra apríthatod az ellenség nagy csoportjait.

  • Keverd össze az új mutációs képességek lenyűgöző választékát, beleértve a nagyobb és gyorsabb mozgási képességeket, az élesebb karmokat és a továbbfejlesztett álcázási képességeket, hogy megalkothasd a saját végső prototípusodat.

  • Álcázd magad katonának, tudósnak és másoknak, hogy magadba szívd az emlékeiket és új képességeket szerezz.

  • Küldj ki egy erős szonárimpulzust a testedből, hogy felkutasd az ellenséget.

  • Tapasztald meg a Titanium 2.0 motor páratlan technológiáját!

Előző rész

Prototype 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!