Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Soldier of Fortune Payback Xbox 360 (használt)

Ár:
4.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Soldier of Fortune Payback játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Soldier of Fortune Payback a Soldier of Fortune videojáték-sorozat régóta várt harmadik része. A saga a The Shop néven ismert szervezettel folytatódik, ahol a játékosok egy felbérelt zsoldos szerepébe bújnak. A játékosok megtapasztalhatják az autentikus zsoldos harc minden izgalmát és veszélyét, amikor a világ legveszélyesebb forró pontjain, a Közel-Keleten, Afrikában, Ázsiában és Kelet-Európában robbantják át magukat a nagy intenzitású harci helyzeteken. A játékosoknak minden szükséges eszközt felhasználva fel kell fedniük egy bonyolult összeesküvést, és le kell győzniük egy szélsőséges szervezetet, amely eltökélte, hogy globális konfliktusba sodorja a világot.

A kudarc nem opció. Lenyűgöző új történet - Amikor egy rutinszerű kísérő küldetés szörnyű balul sül el, a játékosok egy határokat nem ismerő, alattomos ellenséggel találják magukat szemben. Thomas Mason zsoldos szerepében a játékosoknak fel kell fedniük és véget kell vetniük egy szélsőséges összeesküvésnek, amelynek célja, hogy a világot globális káoszba taszítsa.

A játék főbb jellemzői

  • A következő generáció erejének kihasználására épült - Hihetetlenül valósághű modellező rendszerrel, amely lehetővé teszi a pontos találatfelismerést és a részletes sérülésmodellezést. Az ellenségek nem csak az eltalált területre reagálnak, hanem a fegyver erejére is, amellyel eltalálták őket.

  • A valaha összeállított egyik leghalálosabb fegyvergyűjtemény - Több mint 30 a legrosszabb fegyverek közül, beleértve géppisztolyokat, támadó puskákat, mesterlövészpuskákat, lövedékes robbanóanyagokat, fegyvermellékleteket és futurisztikus prototípus fegyvereket.

  • A világ legveszélyesebb forró pontjai - A játékosok autentikus zsoldos helyzetekbe kerülnek a világ valós forró pontjain, szerte a világon. Túlélhetsz egy rajtaütést, megmenthetsz egy diplomatát, beszivároghatsz egy terrorista szervezetbe, részt vehetsz egy kereső és megsemmisítő küldetésben és még sok másban.

  • Ellenségek minden sarkon- Nagy intenzitású harci helyzetek, ahol a játékosoknak több mint 15 egyedi ellenséget kell elintézniük, köztük terroristákat, maffiózókat, felkelőket, ellenséges katonákat és még sok mást.

  • Online többjátékos mód- Játszd a kedvenc egyéni és csapat alapú online módjaidat, beleértve a halálos mérkőzést, a csapat halálos mérkőzést, a kieséses játékot, a csapat kieséses játékot, a zászlószerzést és a rombolásos játékot. A további online lehetőségek közé tartoznak a kifejezetten többjátékos akcióra hangolt térképek és a tartós statkövetés.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!