Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Prototype Xbox 360 (használt)

Ár:
2.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Prototype játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Alex Mercer egykor a Gentek neves orvosi kutatócég tudósa volt, ám egy nap arra ébred, hogy alakváltó lett, aki teljesen uralja a genetikai struktúráját, de nem emlékszik arra, hogy ez hogyan történt. New York utcáira indul válaszokat keresni, de hamarosan hazugságok hálójába ütközik, és megfogadja, hogy kitépi az igazságot azok elől, akik elrejtették előle és a világ elől.
Néhány más dolog, amit Alex szintén hamar megtud, hogy nem egyedül rendelkezik elképesztő képességekkel, hogy New York Cityben titkos háború készülődik, és ő a frontvonalban van. Egy halálos fertőzés kicsúszott a kezéből, és a kormány lefoglalta a médiát, hogy megállítsa az információk terjedését, és karantén alá helyezte New Yorkot, miközben statáriumot léptettek életbe; tűzvihart gyújtva a harc, a vérontás és a halál között. A várost járva a vírus által eltorzított és megváltoztatott fertőzött lények egyre növekvő seregével kell szembenéznie. Ahogy terjed, a vírus felülírja a megfertőzöttek genetikáját, eltorzítja és megváltoztatja az alakjukat, valami mássá, olyanná, ami úgy tűnik, előre eltervezett.

Úgy tűnik, hogy a válaszok, amelyeket keres, a vírushoz kötődnek, ezért igyekszik felfedezni a mögötte álló igazságot, de ellene és célja ellen a Fekete Őrség projekt áll. A hadsereg elit szakembergárdája, akiknek az a feladatuk, hogy bármi áron megállítsák a vírus terjedését, és alig várják, hogy Alexet élve vagy holtan behozzák, hogy kiderítsék a vírussal való kapcsolatát. Úgy tűnik, hogy potenciálisan egyszerre ellenségei és szövetségesei Alex ügyének. Vajon Alex segít a Blackwatchnak a vadászatban, vagy egyesíti erőit a vírussal, és leigázza az emberiséget, a végsőkig feszítve erejét, miközben az emberiség genetikai béklyói az út szélére kerülnek? Ez a döntés a játékoson múlik a Prototype-ban.

A játék főbb jellemzői

  • Gyors és halálos harc - alakítsd át a testedet az adott helyzetnek megfelelően ... a karmoktól a pengékig, a kalapácsoktól az ostorokig, ahogy a helyzetnek megfelelő fegyvert választod. Változz pajzsra vagy páncélra a védekezéshez, vagy használj fejlett érzékszervi képességeket (hőlátás, fertőzött látás) az ellenséged követésére.

  • Túlzásba vitt helyváltoztatás - Zökkenőmentesen és folyékonyan ugorj át épületről épületre, fuss fel a falakon, pattanj le az autókról és mindenről, ami az utadba kerül. Az adaptív parkour segítségével szabadon mozoghatsz New York City nyílt világú környezetében.

  • Egyedülálló álcázási képességek - Fogyassz el bárkit bármikor, vedd fel a külsejét, és vedd át az emlékeit és különleges képességeit.

  • Mély összeesküvés által vezérelt történet - Ébredj úgy, hogy nincsenek emlékeid a múltról ... csak titokzatos képességek és egy idahói városhoz fűződő kapcsolat. Merülj el a származásod rejtélyeiben, a hatalmad valódi természetében és a 40 éve készülő összeesküvésben játszott szerepedben.

  • Parkour ihlette mozgás a játékban - Alex Mercer mozgását a Parkour ihlette, egy többnyire városi, művészettel és harcművészettel egyaránt határos tevékenység, amelynek célja az emberi test minél simább, hatékonyabb és gyorsabb mozgása egyik pontból a másikba. Legutóbbi példái a 2007-es "Casino Royale" című film üldözési jeleneteiben nyertek világszerte figyelmet.

  • Xbox LIVE-eredmények - Gyűjtsd össze az Xbox LIVE-eredmények sokaságát, és játék közben gyarapítsd a játékos pontszámodat.

Következő

Prototype 2

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!