Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

X-Men Destiny Xbox 360 (használt)

Ár:
3.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 X-Men Destiny játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Az X-Men Destiny című akció-RPG-ben egy új mutáns sorsát irányíthatod az X-Men univerzumban. Minden döntésednek következménye van, hiszen a játék során hozott döntéseid határozzák meg a sorsodat. Játssz az X-Men-történelem három új karakterének egyikeként, akiknek mindegyike meg kell birkózzon egyedi hátterével és hatalmas mutáns identitásával, miközben fel kell fedeznie az igazságot egy olyan epikus esemény mögött, amely azzal fenyeget, hogy szétszakítja az emberiség és a mutánsok közötti törékeny békét. Fejlődj és alakítsd ki alapvető mutáns erőidet azzal a lehetőséggel, hogy "X-géneket" szerezhetsz és szerelhetsz fel, amelyekkel bővítheted és módosíthatod az erőalapodat. Válaszd ki, hogy melyik utat választod a kulcsfontosságú pillanatokban, amelyek hatással vannak a történetedre és arra, hogy más karakterek hogyan reagálnak rád. Harcolj az X-Men képregények híres mutánsai mellett és ellen, köztük Rozsomák, Küklopsz, Emma Frost és mások. Az X-Men tanításait választod, hogy egyesítsd a mutánsokat és az embereket, vagy a mutánsok uralmának új korszakát vezeted be Magneto Testvériségével? TE döntesz

A játék főbb jellemzői

  • Döntsd el egy új mutáns sorsát a játék során hozott döntéseiddel.

  • Válassz az X-Men történetének három vadonatúj mutáns karaktere közül

  • Birkózz meg egyedi háttereddel és erős mutáns identitásoddal, miközben megpróbálod feltárni az igazságot egy olyan epikus esemény mögött, amely azzal fenyeget, hogy tönkreteszi az emberiség és a mutánsok közötti törékeny békét.

  • Szerezz és szerelj fel X-géneket, hogy megtapasztald kedvenc X-Men karaktereid képességeit, beleértve Nightcrawler teleportálását, Iceman fagyasztási képességét és még sok mást.

  • Változtasd meg a többi karakter reakcióját - és mutánsod sorsát - a történet kulcsfontosságú pillanataiban hozott döntéseiddel.

  • Harcolj az X-Men képregények mutánsaival és ellenük, köztük Magnetóval, Rozsomákkal, Küklopsszal és Gambittal.

  • Csatlakozz az X-Menhez, egyesítve az embereket és a mutánsokat, vagy Magneto mutánsok testvériségéhez, bevezetve a mutánsok uralmának új korszakát.

  • Fedezd fel a Marvel elismert írója, Mike Carey által írt, szerteágazó történetet.

További részek

X-Men Origins Wolverine Uncaged Edition

X-Men The Official Game

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!