Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dragon's Dogma Dark Arisen Xbox 360 (használt)

Ár:
4.490 Ft
Eredeti Dragon's Dogma Dark Arisen Xbox 360 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Dragon's Dogma Dark Arisen 

A Gransys szárazföld mellett található az elátkozott Bitterblack Isle, ahol a játékosok egy földalatti birodalmat fedezhetnek fel, ahol új, félelmetes ellenségekkel kell szembenézniük, és hihetetlen kincseket kell találniuk, miközben egy teljesen új küldetésre indulnak.

Az eredeti Dragon's Dogma tulajdonosai exportálhatják meglévő karaktereiket és minden más elmentett adatukat, hogy az Arisenként folytassák útjukat, és szembenézzenek ezzel az új fenyegetéssel, amely az üreges mélységből bukkant elő. A játékosok új magasságokba emelhetik karaktereiket, vadonatúj, magas szintű képességekkel és kiegészítőkkel, valamint teljesen új fegyverekkel és páncélkészletekkel.

Azok számára, akik az első alkalommal lemaradtak a Dragon's Dogmáról, a Dragon's Dogma: Dark Arisen lehetőséget biztosít arra, hogy a legelejéről kezdjék az utazásukat, mielőtt nekivágnának a teljesen új tartalomnak.

Továbbá az eredeti Dragon's Dogma tulajdonosai a Dragon's Dogma megvásárlásakor ingyenesen megkapják a következőket: Dark Arisen: 100 000 Rift Crystalt, korlátlan számú Ferrystone-t és a hat vadonatúj jelmezből álló Gransys Armour Packot.

A játékosok visszajelzései alapján a Dragon's Dogma: Dark Arisen még kielégítőbbé teszi a Dragon's Dogma játékélményét, olyan fejlesztésekkel, mint a könnyebb utazás és az intuitívabb menürendszer. Azok számára, akik már rendelkeznek a Dragon's Dogmával, majd megvásárolják a Dragon's Dogma: Dark Arisen-t, ezek a fejlesztések automatikusan visszavezetésre kerülnek az eredeti játékukba.

TERMÉKJELLEMZŐK

A Dragon's Dogma: Dark Arisen a következőkkel érkezik:

  • Az eredeti Dragon's Dogma összes tartalma plusz...
  • Egy hatalmas új földalatti birodalom felfedezése, több mint 25 félelmetes új ellenséggel.
  • Még több képesség/felszerelés/fokozat:
  • 3. szintű képességek
  • A DD:DA minden karakterosztály számára új szintű képességeket biztosít, így a játékosok új, pusztító képességeket és készségeket sajátíthatnak el.
  • Több mint 100 darab új felszerelés
  • Minden új, magas szintű fegyver és páncélkészlet a földalatti barlangokba merészkedő játékosok számára.
  • 14 új karakter/gyalogos kiegészítő
  • A felszerelésfejlesztés új szintjei

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: dragons