Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gears Of War + Project Gotham Racing 4 Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Gears Of War + Project Gotham Racing 4 játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Gears of War: A Nightmare from Below. A Hero from Within.

A bolygó romokban hever - városok omladoznak, Mans legnagyobb alkotásai elpusztultak. Az emberiség sarokba szorult, nincs hová menekülnie. A sáskahorda feltámadt, és nem jönnek. Nem hagyják abba az öldöklést.

A Koalíció kétségbeesetten keresi a katonákat. Csak a betegek, sebesültek, bebörtönzöttek maradtak. Egy Marcus Fenix nevű rab, akit egyszer már hagytak meghalni, most az emberiség életben tartásával van megbízva. Egyetlen tény vigasztalja: az emberi faj nem halt ki. Még nem.

  • Védekezz és viszonozd a tüzet! az intuitív, egygombos fedezékrendszerrel, hogy vakon tüzelhess, kitérhess, oldalról támadhass, és végül elpusztíthasd a rémséges sáskahordát.
  • Vezesd a szedett-vedett osztagodat Mercus Fenixként, vagy toborozz egy barátot, aki Dominic Santiage osztagtársadat alakítja, és fejezd be a teljes filmes kampányt kooperatívan - online vagy offline.
  • Uralkodj online az ember vs. Locust csapat alapú többjátékos módban. Semmisítsd meg a leterített ellenségeket egy fejrúgással vagy a láncfűrészes bajonetted megkóstolásával.

Project Gotham Racing 4

A gyorsaságnál több kell ahhoz, hogy a legjobb legyél.
Ha a sebesség és a stílus globális fesztiválján versenyezve képes vagy Kudoszokat gyűjteni és lenyűgözni a közönséget, akkor lehet, hogy megvan benned az, ami ahhoz kell, hogy elérd az 1. helyezést.

  • Válaszd ki, mi a menőbb - két keréken vagy négy keréken. Versenyezz egzotikus autókkal lenyűgöző városokon keresztül, és most először érezd át a világ legmenőbb motorjainak izgalmát a Project Gotham Racingben. Csinálj wheelie-ket, stoppereket, knee downokat és még sok mást, miközben a Diablos, Enzók és Viperek között kikerülve a célba érésig tartó küzdelemben vágsz át a tömegen.
  • Érezd a vihart. Versenyezz dinamikus időjárási rendszereken keresztül, amelyek a verseny során változnak - meg tudod tartani a fejed, miközben jég, hó, szél és eső között versenyzel?
  • Team vagy szóló, te döntesz. Versenyezz barátaiddal csapatban, vagy állj fej-fej mellett az Xbox LIVE-on, miközben nagy sebességgel ölelgetsz egy haripinát, vagy pattintasz egy szívdobogtató kerékvetést. A havazás még jobb, ha a barátaid néznek.

További részek

Gears of War 2 fémdobozos

Gears Of War 2 GOTY Edition

Gears of War 2 Limited Edition Xbox One Kompatibilis

Gears of War 2 Xbox One Kompatibilis

Gears Of War 3 (18) Epic Ed

Gears Of War 3 (18) Limted CE

Gears of War 3 fémdobozos

Gears of War 3 Xbox One Kompatibilis

Gears Of War Double Pack (1 & 2) (18)

Gears of War Judgement fémdobozos

Gears of War Judgement Limited Edition fémdobozos

Gears of War Judgement Xbox One Kompatibilis

Gears of War Limited Collector Edition fémdobozos

Gears of War Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!