Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Two Worlds Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti Two Worlds Xbox 360 játékszoftver
.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Menny.:db

Leírás

A világ megváltozott, amikor Aziraalt, a háború istenét, a régmúltban megölték a hatalmas csatában. Az ork hordák elvesztették isteni vezérüket, és kénytelenek voltak visszavonulni a déli pusztaságokba. Most, évezredekkel később, Aziraal sírjának helye még mindig ismeretlen, jól elrejtették más istenek, akik nem merték egyszerű halandókra bízni a titkot.

Most azonban a civilizált fajok és a hordák közötti törékeny béke forog kockán. Amikor a törpe bányászexpedíció felfedezett egy ősi templomot, amelyet egy meg nem nevezett istenségnek szenteltek - a világ összes leghatalmasabb frakciója lehetséges nyomot látott benne Azriaal temetkezési helyéhez. Most egy csendes háború vette kezdetét, amely hamarosan lángra lobbantja a tüzet, amely az orkok szent keresztes hadjáratához vezet. Az igazi veszély azonban máshol rejlik. Egy hatalmas erő kavarog csendben - a félelem és a pusztítás titkos cselszövését szövögetve. A végén a Két Világ közül csak az egyik marad meg.

A "Két világ" története egy háborútól tépázott korban kezdődik. Az orkok előrenyomultak a Gon folyó déli partjára, és fenyegetik Cathalon királyságát. Miközben ez történik, a főhős, egy vándorló fejvadász, valami nyomot keres húga hollétére vonatkozóan, akit nem látott, mióta három évvel ezelőtt megtámadták a települését. Váratlanul létfontosságú információkat kap egy titokzatos idegentől - és azonnal csatlakozik egy Sötét Testvériséghez (legalábbis úgy tűnik). Most eljött az idő, hogy megpróbálja megérteni a játék hatalmas erőit - és megtanulja, hogyan kell használni őket! Ez az egyetlen módja annak, hogy a hős túlélje - és választ kapjon a lelkében égő kérdésekre Ki áll a titkos emberrablás mögött? Látja-e valaha is újra a húgát? Hol van Aziraal sírja - és milyen szerepe van a titokzatos, mégis segítőkész idegennek?

A játék főbb jellemzői

  • A világ szó szerint életre kel - a környezeted azonnal reagál a játékos cselekedeteire és változik, új és izgalmas kihívásokat teremtve.

  • Erős, nem lineáris történet - alakítsd a saját történetedet a karaktered által választott útvonallal.

  • Kísérletezz különböző karrierekkel, sőt, a karrierváltók segítségével akár vissza is fordíthatod korábbi döntéseid

  • A játékosok most először állíthatják össze saját varázsigéiket

  • Utazz és harcolj különböző állatokon, a lovaktól a megszelídített gyíkokig
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!