Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Infinite Undiscovery Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti Infinite Undiscovery Xbox 360 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Capellt egy híres hősnek tévesztik, és belekeveredik egy konfliktusba, hogy elszakítsa a láncokat, amelyek a Holdat a világához kötik. Járd be a zökkenőmentes, kiterjedt világot egy 18 karakterből álló párttal. Lázadj fel a gonosz Láncok Rendje ellen ádáz valós idejű harcban, de vigyázz, nem minden csatát lehet erővel megnyerni. A legkézenfekvőbb megoldás ritkán a helyes lépés. Törd szét a láncokat, és szabadítsd fel a Rendet a világot uralma alól.

A játék főbb jellemzői

  • Egy zökkenőmentes, valós idejű harcrendszer, amely fenntartja a stratégiai, party-orientált formátumot.

  • A játékosok számos drámai szituációs csatával szembesülnek, például egy merész menekülés végrehajtásával, miközben egy gigantikus ogre üldözi őket, vagy harcot vívnak a tornyosuló cunamik közepette. A dinamikus környezetek valós időben változnak és reagálnak, így teremtve

  • A harc, a felfedezés és az egyéb akciók mind ugyanabban a környezetben zajlanak, zökkenőmentesen váltva az egyes játékelemek között. A csaták valós időben zajlanak, a STAR OCEAN sorozat vibráló harci jeleneteit a hagyományos csatákból kiemelve.

  • Egy fordulatos, 30 órás történet, amelynek társszerzője Ryo Mizuno, a Record of Lodoss War alkotója.

  • 17 karakter csatlakozik a hőshöz, Capellhez, egyedi Connect Ability akciókkal, amelyek lehetővé teszik a játékos számára, hogy megcsapolja a képességeiket és közvetlenül átvegye az irányítást.


 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!