Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dead By Daylight Xbox One (Használt)

Ár:
20.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Dead By Daylight Xbox One játék
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Dead by Daylight a legmenőbb modernkori horror franchise, amelynek több mint 8 millió játékosa van világszerte! Dead by Daylight: Nightmare Edition a legújabb kiskereskedelmi rész.

Ebben az aszimmetrikus, többjátékos (4vs1) horrorjátékban a játékosok egy kegyetlen gyilkos szerepébe bújhatnak, vagy a négy túlélő egyikeként játszhatnak, akik kétségbeesetten igyekeznek elkerülni, hogy elkapják, megkínozzák és megöljék őket. A túlélők harmadik személyben játszanak, és előnyük a jobb helyzetfelismerés. A gyilkosok első személyben játszanak, és jobban összpontosítanak a zsákmányukra. Dead by Daylight: Nightmare Edition az eredeti Dead by Daylight játékot, valamint 3 rajongók által kedvelt fejezetet és egy kozmetikai csomagot tartalmaz.

A játék főbb jellemzői

  • Túlélni együtt... vagy nem. A túlélők vagy együttműködnek a többiekkel, vagy önzőek. A túlélési esélyek a döntéseteken múlnak.
  • Hol vagyok? Minden szint procedurálisan generált, így sosem tudhatod, mire számíthatsz. A véletlenszerű spawn pontok azt jelentik, hogy sosem fogod magad biztonságban érezni!
  • Gyilkosok ünnepe - a Dead by Daylight a horror világának minden szegletéből merít. Játssz bármit, a hatalmas Slasher-től kezdve a félelmetes paranormális entitásokig. Sajátítsd el minden egyes gyilkos egyedi képességét, hogy képes legyél levadászni, elkapni és feláldozni áldozataidat.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!