Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Resident Evil 3 Xbox One (Használt)

Ár:
15.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Resident Evil 3 Xbox One játék
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Légy tanúja a Raccoon City csúcspontját jelentő eseményeknek a teljesen újragondolt Resident Evil 3-ban. A 94 millió eladott példányszámmal rendelkező franchise nagy érdeklődéssel várt folytatása a díjnyertes Resident Evil 2 után érkezik, és befejezi a Raccoon city történetének ívét.

A Resident Evil 3 tartalmazza majd a Resident Evil resistance című online 4VS1 aszimmetrikus többjátékos élményt is. A Resident Evil 3-ban a S.Toa.R.S. tagja, Jill Valentine, a videojátékok egyik legikonikusabb hősnője menekül a zombik és más rémisztő lények által felemésztett városból. A Capcom saját fejlesztésű Re motorjával készült Resident Evil 3 modernizált játékmenetet használ, hogy az akciót a klasszikus túlélőhorrorral ötvözze, élénk nagy felbontásban.

A játék főbb jellemzői

  • Tartalmazza a Resident Evil Resistance-t - ez az online 4 vs. 1 aszimmetrikus multiplayer élmény kooperatív és kompetitív játékmenetet egyaránt kínál, ahol a játékosok saját túlélő horror-élményt teremthetnek a Resident Evil univerzumban.
  • Ez a cím 20 évvel az eredeti játék megjelenése után modernizálja a klasszikus kedvencet. A váll fölötti kamera és a modernizált irányítási séma frissíti az 1999-es túlélőhorror-klasszikust, és minden egyes találkozásba és borzalmas ijesztgetésbe bevonja a játékosokat.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!