Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Xbox One (Használt)

Ár:
22.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Xbox One játék
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Dark Pictures Anthology egy önálló, filmes, elágazó horrorjáték-sorozat, amelyben a játékban hozott döntéseid határozzák meg, hogy milyen történetet kapsz. A House of Ashes a sorozat harmadik játéka. Irak, 2003.

A konfliktus végéhez közeledve Rachel King CIA ügynök csatlakozik egy elit katonai egységhez, hogy rajtaütést hajtsanak végre egy feltételezett földalatti vegyi fegyverraktár ellen a Zagros-hegység árnyékában. A koordinátákhoz érve az egységet a Salim Othman őrmester vezette helyi járőrök rajtaütik. A csata során egy földrengés víznyelőket nyit a földben, és mindkét felet egy eltemetett sumér templom romjai közé taszítja. Az Arab-sivatag alatti sötétségben valami gonoszság ébred fel. A vad és megállíthatatlan, ősi és földöntúli lények fészke új prédára vadászik.

A játék főbb jellemzői

  • A House of Ashes a harmadik játék a The Dark Pictures Anthology sorozatban - önálló, filmes, elágazó horrorjátékok, ahol a játékban hozott döntések határozzák meg a történetet, amit kapunk.
  • Irak, 2003: A konfliktus végéhez közeledve Rachel King CIA ügynök csatlakozik egy elit katonai egységhez, hogy rajtaütést hajtsanak végre egy feltételezett földalatti vegyi fegyvereket tároló létesítményen a Zagrosz-hegység árnyékában.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!