Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Resident Evil Village Xbox One (Használt)

Ár:
22.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Resident Evil Village Xbox One játék
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Tapasztald meg a túlélő horrort, mint még soha a Resident Evil faluban. Emelje minden egyes kétségbeesett harcát a túlélésért az eddigi legrealisztikusabb és legfélelmetesebb grafika bemutatásával. A teljesen új cím a nyolcadik nagy rész a nagy múltú Resident Evil franchise-ban, amely közel 25 évvel ezelőtt megalapozta a túlélő horror műfaját.

A hiper részletgazdag grafikával, intenzív első személyű akcióval és mesteri történetmeséléssel a terror még sosem tűnt ennyire valósághűnek és megkerülhetetlennek. A teljesen új történet néhány évvel a kritikusok által elismert Resident Evil 7 biohazard szörnyű eseményei után játszódik, és Ethan Winters és felesége, Mia békésen élnek egy új helyen, megszabadulva a múlt rémálmaitól. Épp amikor új közös életüket építik, ismét tragédia éri őket. 

A játék főbb jellemzői

  • Teljesen új Resident Evil élmény - ott folytatódik, ahol a Resident Evil 7 biohazard abbahagyta, Resident Evil falu a nyolcadik nagy részlet a zászlóshajó Resident Evil sorozatban
  • Újgenerációs technológia - A Re motor a next-gen konzolok teljesítményével párosulva fotorealisztikus grafikát biztosít, életre keltve az árnyékos falut és kísérteties lakóit.
  • Első személyű akció - a játékosok Ethan Winters szerepét fogják átvenni, és első személyű perspektívából élhetnek át minden egyes közelharcot és félelmetes üldözést.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!