Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pro Evolution Soccer 2016 Xbox 360 (használt)

Ár:
4.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Pro Evolution Soccer 2016 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A PES sorozat a PS One-on való szerény kezdetektől fogva formátumról formátumra ugrált, és a fejlődés során egyre realisztikusabbá vált. Ezt az örökséget ünnepli a PES 2016 új szlogenje, a "Love The Past, Play The Future", amely kiemeli, hogy a sorozat a tavalyi PES 2015-ben visszatért a PES alapértékeihez, és a számos új játékmenetre és prezentációs elemre összpontosít, amelyek a sorozatot még inkább a meghatározó futballélményként fogják megalapozni. A PES 2016 célja, hogy megőrizze a 2014-ben világszerte a játékbemutatókon és a főbb médiumok által megszavazott "Legjobb sportjáték" címet, és továbbra is vezető szerepet töltsön be a "The Beautiful Game" újjáéledésében. A sorozat célja, hogy visszatérjen a gyökerekhez, hogy izgalmas mérkőzést hozzon létre a felhasználók között, és büszkén mutatja be a PES 2016-ot, hogy minőségi játékmenetet nyújtson a "The Pitch is Ours" mantrát követve. Az iparágvezető Fox Engine további integrációjától kezdve a pályán zajló akciók életre keltéséig, a termék központosítása iránti teljes elkötelezettségtől kezdve a legjobb játékélmény megteremtésén át a Master League teljes újratervezéséig a játék minden aspektusát továbbfejlesztettük, hogy egy újabb kiemelkedő terméket nyújtsunk.

A játék főbb jellemzői

  • Továbbfejlesztett ütközőrendszer - A modern játék fizikalitása a PES 2016-ban egy jelentősen továbbfejlesztett ütközőrendszerrel valósult meg, amely kiszámítja, hogyan lépnek egymásra a játékosok, és az ütközés típusától függően egyedi eredményt hoz létre.

  • Légi erő - Az új fizikális rendszerrel a légi csaták idén teljesen egyedi élményt nyújtanak. Használd a bal botot az ellenféllel való küzdelemhez, hogy megzavarj egy nagyobb, erősebb játékost, vagy találd meg a legjobb pozíciót a fejeshez/röplabdához.

  • 1v1 irányítás - A PES 2016-ban az 1v1 játékosok irányítása továbbfejlesztésre került, és a meglévő irányítókkal széles mozgási lehetőségeket kínál.

  • Tökéletes védekezés - A tökéletes időben végrehajtott szereléssel erőteljesen félrelökheted a játékost az útból, hogy megszerezd a labdát. A labda azonnal a tiéd lesz, ami közvetlen fordulatokat és kontralehetőségeket teremt.

  • Az intelligens játékos AI lehetővé teszi a két-három játékos kombinációs játékát a csapatstratégia továbbfejlesztett koncepciója által, amely attól függ, hogy milyen taktikát állítasz be a csapatodnak.

További részek

Pro Evolution Soccer (PES) 2009

Pro Evolution Soccer 2008

Pro Evolution Soccer 2010

Pro Evolution Soccer 2011

Pro Evolution Soccer 2012

Pro Evolution Soccer 2013

Pro Evolution Soccer 2014

Pro Evolution Soccer 2017

Pro Evolution Soccer 2018

Pro Evolution Soccer 6

Pro Evolution Soccer PES 2015

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!