Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pro Evolution Soccer 2011 Xbox 360 (használt)

Ár:
1.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Pro Evolution Soccer 2011 játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.290 Ft
Menny.:db

Leírás

A Pro Evolution Soccer 2011 a Konami régóta futó, videojátékos futball-franchise-ának 2010-2011-es változata. A sorozat tizedik kiadása, a Pro Evolution Soccer 2011 felfrissíti a népszerű sorozatot azáltal, hogy egyesíti azokat a legjobb tulajdonságokat, amelyeket a korábbi változatok az évek során világszerte bemutattak a videojátékos focistáknak, valamint olyan új funkciókat, amelyek a franchise-t a jövőbe viszik. Az egyesített funkciók közé tartoznak: A játékban elérhető több mint 1000 új mozdulat; példátlan irányítás minden passz, lövés, bedobás felett; drag-and-drop funkció a csapatmenedzsmenthez; a kedvenc mozdulatok analóg botkormányhoz való hozzárendelésének lehetősége; online Mesterliga és még sok-sok minden más.

A játék főbb jellemzői

 • Lionel Messi az argentin válogatott mezében osztja meg az ellenfél védelmét a Pro Evolution Soccer 2011-ben.

 • Vedd át a teljes irányítást a pályán támadásban, védekezésben, online vagy offline.

 • Nézd meg nagyobb méretben.

 • Teljes kontroll - A PES Productions továbbfejlesztette a 360 fokos passzarányt, így minden passz, lövés, bedobás, átlövés és átemelt labda felett soha nem látott szintű kontrollt biztosít. A felhasználók teljes szabadsággal passzolhatják a labdát a térbe, és mozgathatják játékukat. A játékosoknak pontosan kell súlyozniuk a passzokat, és másodszor is meg kell becsülniük csapattársaik futásait, és ki kell használniuk a mozgásukat. A játékosok még nyomást is gyakorolhatnak az ellenfelekre, hogy leszorítsák őket a labdáról.

 • Lövés- és állóképesség-mérő - Az általános erőmérőn kívül a lövés- és állóképesség-mérő részletezi a játékos pontos erőnléti állapotát. Az állandó sprintelés kedvezőtlenül hat a teljesítményre és a statisztikákra.

 • Új védő AI - A védők mostantól természetesen tartják a pozíciójukat, ahelyett, hogy a területükre érkező labdákat kergetnék, és azon dolgoznak, hogy lezárják a támadót, hogy hibákat kényszerítsenek ki.

 • Animáció és játékosfizika - A PES Productions teljesen átdolgozta a játékbeli animáció minden elemét. Ezek a kiegészítések már a kezdőrúgás előtt nyilvánvalóvá válnak, a játékosok gördülékeny, természetes mozgást élvezhetnek, minden eddiginél valósághűbb gyorsulással és tehetetlenséggel. A játékosok közötti fizikalitás is javult, amit a PES fórumokon kiemelt kérésként fogalmaztak meg. A lökdösődés és a blokkolás mostantól lenyűgözően néz ki, miközben a meggyőző szerelési stílusok nagyobb választéka áll rendelkezésre. Az ambient animáció is óriási mértékben hozzájárul a játékon belüli hangulathoz, mivel a játékosok valósághűen viselkednek, amikor nem a labdával vannak, és különböző egyéni stílusban járnak és futnak.

 • A játék sebessége - Az új szintű irányításnak köszönhetően a PES 2011 változatosabb játéktempót élvezhet, amely az adott szituációtól függ. A játék életre kel, amikor ellentámadások jönnek, de a játékosok lassú felépítéssel vagy a rendelkezésre álló terek kihasználásával diktálhatják a tempót, hogy előre törjenek. A középpályáról nehezebb hosszú futásokat végrehajtani, és a sikeres játék a gyors passzoktól függ, amelyekkel teret lehet teremteni.

 • Esztétika - A PES 2010 bemutatta a legjobb képi megjelenítést egy futballjátékban, és a PES 2011 tovább emeli a tétet. Az arcanimációkat továbbfejlesztették, de a legfontosabb előrelépés a több mint 1000 teljesen új animáció, amelyeket az alapoktól kezdve több mint 100 órányi mozgóképfelvétel felhasználásával hoztak létre, így a futások, fordulatok, bedobások, szerelések és az interakciók még organikusabbá válnak.

 • Taktika és stratégia - A PES Productions csapata egy teljesen új "Drag and Drop" mechanizmust vezetett be, amely a csapatmenedzsment minden aspektusában használható. Ezek a beállítások animálva is vannak, hogy elősegítsék a megváltoztatott játékmódok jobb megértését.

 • Finesz beállítások - A PES mindig is a finom képességek, fineszek és fordulatok széles skáláját kínálta, de a PES 2011 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc mozdulatsorukat a jobb botkormányhoz rendeljék, így azok minden eddiginél könnyebben elérhetővé válnak.

 • Master League Online - A PES 2011-ben debütál a közkedvelt Master League online elem, amelyben a játékosok egymás ellen licitálhatnak a világ legjobb játékosaiért, és megpróbálhatnak olyan csapatot építeni, amely a legjobbakkal versenyezhet a világ minden tájáról érkező online társaik ellen.

További részek

Pro Evolution Soccer (PES) 2009

Pro Evolution Soccer 2008

Pro Evolution Soccer 2010

Pro Evolution Soccer 2012

Pro Evolution Soccer 2013

Pro Evolution Soccer 2014

Pro Evolution Soccer 2016

Pro Evolution Soccer 2017

Pro Evolution Soccer 2018

Pro Evolution Soccer 6

Pro Evolution Soccer PES 2015

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!