Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pro Evolution Soccer 2014 Xbox 360 (használt)

Ár:
2.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Pro Evolution Soccer 2014 játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Pro Evolution Soccer 2014 cím új kezdetet jelent a népszerű sorozat számára, mivel a teljesen új motor lehetővé teszi a Pro Evolution Soccer sorozat legátfogóbb fejlődését a kezdetek óta. Az új motor már évek óta fejlesztés alatt áll, és a Kojima Production híres FOX Engine-jét használja alapjául, amelyet kibővítettek és továbbfejlesztettek, hogy megfeleljen egy futballjáték egyedi és összetett követelményeinek. A hat játékmenet-bérletre épülő új rendszer lehetővé teszi, hogy a Pro Evolution Soccer 2014 minden aspektusát teljesen átdolgozzák. Az elavult animációs rendszerek és mesterséges intelligenciaelemek által szabott korábbi korlátokat ledobva a motor lehetővé tette a PES Productions csapatának, hogy egy olyan játékot készítsen, amely sokkal közelebb áll egy élvonalbeli mérkőzés izgalmához és változatosságához.

A gördülékenység központi témája a játékosok folyamatos mozgatásán és a pozícióváltásokon alapul, ami a futball modern megközelítését tükrözi. A készítők azt nézték, hogy a meccsek hogyan hullámzanak, a játékosok egyénisége kulcsfontosságú egy csapat sikeréhez, a jól kidolgozott taktikák pedig segítenek az esélytelenebbeknek óriásit kaszálni. A csapat az alapoktól kezdve dolgozott, és a játék minden elemét átdolgozta, friss és energikus új szabványt teremtve a futballcímek számára. Az észrevehetően javított grafika és a zökkenőmentes animáció mellett az új motor erejét arra használták fel, hogy újradefiniálják a játékkonzolon játszott futballt. Eltűntek az elavult animációs rendszerek és mesterséges intelligencia elemek által szabott korlátok, ehelyett a PES 2014 olyan központi maggal büszkélkedhet, amely tökéletesen utánozza azt a képességet és tudatosságot, amely a világ legjobb játékosait társaik fölé emeli.

A játék főbb jellemzői

  • TrueBall Tech: PES 2014 középpontjában minden a labda áll: hogyan mozog és hogyan használják a játékosok. Az első érintés és a fenséges irányítás az, ami egyes játékosokat megkülönböztet a többiektől.

  • Motion Animation Stability System (M.A.S.S.): Az új M.A.S.S. komponens több játékos testi érintkezését szimulálja testre szabott animációkban, amelyek zökkenőmentesen illeszkednek egymásba.

  • Szív: A Pro Evolution Soccer 2014 "Heart" funkciója a csapattámogatás hatását igyekszik újraalkotni, mind az egyes játékosok, mind az egész csapat esetében.

  • PES ID: A Pro Evolution Soccer 2013 új mércét állított fel a realizmus terén a Player ID rendszer beépítésével. A játékosok először ismerhettek fel azonnal egy-egy játékost a hűen rekonstruált futó- és játékstílusukról.

  • Csapatjáték: Az új játék innovatív kombinációs játékán keresztül a felhasználók a pálya kulcsfontosságú területein három vagy több játékos segítségével különböző taktikákat állíthatnak fel.

További részek

Pro Evolution Soccer (PES) 2009

Pro Evolution Soccer 2008

Pro Evolution Soccer 2010

Pro Evolution Soccer 2011

Pro Evolution Soccer 2012

Pro Evolution Soccer 2013

Pro Evolution Soccer 2016

Pro Evolution Soccer 2017

Pro Evolution Soccer 2018

Pro Evolution Soccer 6

Pro Evolution Soccer PES 2015

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!