Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Kooperatív játékquestion_mark 4

MARVEL Ultimate Alliance 2 Xbox 360 (használt)

Ár:
10.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 MARVEL Ultimate Alliance 2 játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Marvel-univerzum darabokra szakad. Te és a Marvel szuperhősökből álló csapatod segítetek Nick Fury-nak egy titkos megelőző csapást indítani Latveria és Lucia Von Bardas ellen, hogy aztán meghiúsítsátok a New York City elleni retorikai támadást.
Más szuperhősökkel kapcsolatos incidensekkel együtt a közhangulat a szuperhősök ellen fordul. A szuperemberek regisztrációjáról szóló törvény törvényt törvénybe iktatják, és a szuperhősöknek tömegpusztító fegyverként kell regisztrálniuk magukat, és az Egyesült Államok kormányának engedélyezett ügynökeivé kell válniuk. A vonalakat Vasember vezeti a regisztrációpárti frakciót, míg Amerika kapitány a regisztráció ellenzőinek élére áll. Választanod kell egy oldalt, és harcolnod kell, hogy eldöntsd az univerzum és az emberiség sorsát. Szóval, kinek az oldalán állsz.

Játszható karakterek

A Marvel Ultimate Alliance 2 számos játszható hőst és gonosztevőt tartalmaz majd, amelyek közül néhány már a játék elejétől kezdve elérhető, míg másokat fel kell majd oldani. Bár a végleges lista a megjelenéskor még nem volt elérhető, a Marvel-univerzum néhány olyan arca, akikkel a játékosok számíthatnak: Daredevil, Green Goblin, Human Torch, Invisible Woman, Hulk, Captain America, Iron Man, Luke Cage, Mr. Fantastic, Deadpool, Juggernaut, Thing, Spider-Man, Storm, Songbird, Thor, Iron Fist, Wolverine, Venom és Gambit.

A játék főbb jellemzői

  • Készítsd el és szabd testre a végső csapatodat - Állítsd össze álomcsapatodat a Marvel-univerzumból, és válassz több mint 24 játszható hős és gonosztevő közül, amelyek mindegyike speciális képességekkel rendelkezik.

  • Együttműködj a végső szövetségeddel - Használd ki a Marvel-univerzum minden előnyét, és játssz kooperatív módban akár négy barátoddal, online és offline egyaránt.

  • Válassz oldalt a Marvel's Civil Warban - Válassz oldalt a végső ideológiai szakadásban, amely helyrehozhatatlan következményekkel járhat a szuperhősök közösségére nézve. Választhatod, hogy a regisztrációpárti oldalt támogatod és megvéded a nemzetbiztonságot, vagy a regisztrációellenes ügy mögé állsz és a személyes szabadságjogokért harcolsz.

  • Küzdj a félelem ellen a fúzióval - Kombináld a szuperhősök erejét pusztító eredményekért. Állj össze Emberi Fáklyával és Thorral, hogy látványos, tüzes tornádót hozzatok létre. Több mint 250 egyedi fúzióval elképzelhetetlen arzenállal fegyverkezhetsz fel a soha nem látott csatákhoz.

  • Használd az újgenerációs szupererőt teljesen elpusztítható környezetben - rombolj le és lépj kölcsönhatásba mindennel, ami az utadba kerül. Üsd szét az ellenségeidet összezúzott autók, lámpaoszlopok, gépek és bármi más, ami az utadba kerülhet, kilövésével.

  • Online támogatás - Élvezd a többjátékos, hang- és hangüzenet-támogatást az Xbox LIVE-on keresztül.

További részek

Marvel Avengers: Battle for Earth

Marvel Super Hero S. Infinity Gauntlet

Marvel Super Hero Squad Comic Combat

Marvel vs. Capcom 3 Fate of Two Worlds

Marvel: Ultimate Alliance

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!