Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Transformers The Game Cybertron Edition Xbox 360 (használt)

Ár:
9.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Transformers The Game Cybertron Edition játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Ez a hivatalos játék a Steven Spielberg által készített filmhez kapcsolódik. Ebben a játékban te döntesz arról, hogy az Autobotok szerepében megvéded a Földet, vagy az Álcák szerepében elpusztítod.

A játék főbb jellemzői

  • Védd vagy pusztítsd el a Földet: A Transformers háborúja a Földre érkezik, a játékosok dönthetnek, hogy csatlakoznak-e az Autobotokhoz, hogy megvédjék bolygónkat, vagy az Álcákhoz, hogy elpusztítsák azt. A kettős kampányban a világ sorsa a játékosok kezében van.

  • Robots in Disguise: Azonnal alakulj át életnagyságú robotból nagy teljesítményű járművé, például sportkocsivá, vadászgéppé vagy helikopterré. A zökkenőmentes átalakulások porban hagyják az ellenséget, vagy fokozzák a játékosok harci stratégiáját, mivel mind jármű-, mind robot üzemmódban számos olyan lehetőséget biztosítanak a játékosnak, amelyek teljes mértékben kihasználják az átalakítók kettős formáját.

  • A világ a te játszótered: A játékosok összetörnek, felborítanak és tönkretesznek minden tárgyat, beleértve az épületeket és járműveket is, ami az útjukba kerül, vagy fegyverként használják a tárgyakat. A játékoson múlik, hogyan használja ki legjobban a környezetét.

  • A választás szabadsága: A példátlan felállás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megtapasztalják a Transformers univerzum egy sereg karakterének hatalmas méreteit, egyedi képességeit és puszta erejét, amikor Optimus Prime, Megatron, Ironhide, Starscream, Bumblebee és mások szerepét választják.

  • Változatos harcok: A fej-fej melletti csatákban a rajongók közelharcot vívnak, amely tükrözi az egyes Transformerek valódi karakterét, méretét, súlyát és erejét, valamint az egyes karakterekre jellemző közelharci fegyvereket és speciális mozdulatokat. A játék távolsági harcai a kivetítő fegyverek széles választékát kínálják, amelyek célja, hogy távolról is kiiktassák az ellenséget.

További részek

Transformers Devastation

Transformers Fall of Cybertron

Transformers Revenge of the Fallen

Transformers The Game

Transformers War for Cybertron

Transformers: Rise of the Dark Spark

 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!