Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Marvel vs. Capcom 3 Fate of Two Worlds Xbox 360 (használt)

Ár:
4.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Marvel vs. Capcom 3 Fate of Two Worlds játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.690 Ft
Menny.:db

Leírás

Egy évtizednyi várakozás után a Marvel és a Capcom ikonikus karakterei újra egyesítik erejüket a Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds játékban, amely egy új generációs játékosok számára újraértelmezett csapatharcjáték. A Marvel és a Capcom univerzum legendás karaktereinek bőrébe bújva 3 a 3 elleni csatákban vehetsz részt élő képregényes stílusú környezetben, amelyet a Capcom MT Framework, a Resident Evil 5-ben használt grafikus motor továbbfejlesztett változata hajt. További funkciók: egyjátékos történet és online többjátékos módok, új játszható karakterek, egyszerűsített, háromgombos irányítási séma és egy karakter-specifikus "Simple" mód, amely oktatóprogramként is funkcionálhat.

Tag-Team játékmenet

Bár a Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds tartalmaz egy egyjátékos történetmódot, amelyben a játszható karakterek mindegyikének szerepében végigjátszhatod a Fate of Two Worlds történetét, a játék elsősorban egy egy az egy elleni crossover verekedős játék, amelyben a Marvel Comics és a Capcom videojáték-univerzumok hősei és gonosztevői szerepelnek. Ebben az akció csapat alapú, mivel a játékosok, akár mesterséges intelligencia, akár emberi ellenfél ellen harcolnak, kiválasztanak három karaktert, hogy az ellenfél három karakterével szemben álljanak. A csaták lényegében tag-team események, mivel a játékosok bármikor választhatják, hogy karaktert váltanak, miközben olyan kombókat próbálnak összefűzni, amelyek a legtöbb kárt okozzák az ellenfelek ellen. Minden karakter rendelkezik speciális mozdulatokkal. Ezen kívül minden karakter különleges kombókat is bevethet, miután játék közben feltöltötte az erőmérőjét. Csapatkombókat is ki lehet bontani, ha a harcok során bizonyos karakterek között váltasz bizonyos időpontokban.

Egyjátékos történet mód

A Marvel és a Capcom univerzumok főgonoszai, Doctor Doom, a Fantasztikus Négyes nemezise és Albert Wesker, a STARS köpönyegforgatója és az Umbrella Corporation alkalmazottja a Resident Evil franchise-ban, egyesítették erőiket, hogy mindkét világot meghódítsák. A Marvel és a Capcom hősei készen állnak arra, hogy mindent megtegyenek az ördögök megállításáért, de lehet, hogy félre kell tenniük az igazság keresését, és össze kell fogniuk esküdt ellenségeikkel, mivel Doom és Wesker kezdeti akcióinak eredményeképpen egy előre nem látott gonosz támad.

A játék főbb jellemzői

  • Innovatív grafika és játékmenet - A Marvel vs. Capcom 3 a Resident Evil 5 és a Lost Planet 2 motorjának, az MT Frameworknek egy továbbfejlesztett változatával működik, így a Marvel vs. Capcom 3 gyönyörű háttereket és karakteranimációkat hoz az előtérbe.

  • Fejlett VS. harcrendszer - Vad, túlzó játékmenet, kiegészítve a jellegzetes légi kombókkal, hiper kombókkal és más eredeti rendszerekkel. A továbbfejlesztett új harcrendszer, a "Team Aerial Combo" teljesen új szintre emeli az izgalmas akciót.

  • 3 a 3 elleni tag team harc - A játékosok összeállítják saját tökéletes csapatukat azáltal, hogy minden karakterhez egyedi "segédtámadásokat" rendelnek, és felhasználják az egyes karakterek különleges mozdulatait, hogy létrehozzák saját egyedi harci stílusukat.

  • Egyszerű mód - Az egyszerűsített gombtérképezési lehetőség lehetővé teszi a kezdő játékosok számára, hogy profiként hajtsák végre a mozdulatokat.

  • Élő képregény stílus - Lássuk a Capcom és a Marvel univerzumok legimádottabb karaktereit "mozgó képregény" stílusban életre keltve, elmosva a 2D és 3D grafika közötti határokat.

  • Új karakterek - A népszerű visszatérő karakterek közé tartozik Pókember, Ryu, Rozsomák, Morrigan, Vasember, Hulk, Amerika kapitány, Felicia, Chun-Li, Tron Bonne, Magneto és Doctor Doom. Viewtiful Joe debütál a Marvel vs. Capcom franchise-ban. A verekedős játékok történetében először csatlakozik a játszható karakterek közé Chris Redfield, Thor, Trish, Super-Skrull, Amaterasu, Dormammu, Wesker, X-23, Arthur, Deadpool, Nathan Spencer, M.O.D.O.K. és Dante.

További részek

Marvel Avengers: Battle for Earth

Marvel Super Hero S. Infinity Gauntlet

Marvel Super Hero Squad Comic Combat

MARVEL Ultimate Alliance 2

Marvel: Ultimate Alliance

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: vs