Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

WWE Legends of Wrestlemania Xbox 360 (használt)

Ár:
3.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Legends of Wrestlemania játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A WrestleMania Tour módban a játékosok választhatnak, hogyan szeretnék átélni az első 15 WrestleMania eseményeit. A mérkőzés kiválasztása után egy rövid videó jelenik meg, amely részletesen bemutatja a harcosok közötti viszály történetét és az adott mérkőzés kimenetelét. Választhatsz, hogy újra átéled a mérkőzést - a történelmi győztes szerepében játszol, és pontosan úgy nyered meg, ahogyan az megtörtént; átírod a mérkőzést - a történelmi vesztes szerepében játszol, és a győzelemmel megváltoztatod a történelmet; vagy újraértelmezed a mérkőzést.

A játék főbb jellemzői

  • Kiemelt névsorok és menedzserek: Éld át újra több mint 40 életnagyságú WWE-legenda szórakoztató életét. A legendás menedzserek is széleskörű funkciókkal rendelkeznek majd, és fontos szerepet játszanak a mérkőzések kimenetelében.

  • Abszolút realizmus: A nyolcvanas és kilencvenes évek WWE közvetítéseinek történelmileg pontos megjelenítése, beleértve a dinamikus vizuális kezelést, a jellegzetes ringbejáratokat, a híres kommentátorokat, a nevezetes helyszíneket és még sok mást is.

  • Combo harci stílus: Fedezz fel egy új, grapple-alapú harcrendszert, amely a történelmi WWE-meccseken látott nagy energiájú akciót és drámát örökíti meg. A játékosok rendelkezésére áll majd minden egyes legenda arzenálja a grapple mozdulatokból, ütéses támadásokból, visszafordulásokból és gúnyolódásokból a különböző jelenlegi és nosztalgikus meccstípusok során.

  • WrestleMania Tour mód: Vegyél részt több WrestleMania esemény kulcsfontosságú mérkőzésein. A régi WWE felvételek felvezetik a mérkőzéseket, elmagyarázzák a viszályokat és részletezik a mögöttük álló rivalizálást, a játékosokat pedig az egyes versenyek középpontjába helyezik.

  • Hozz létre egy legendát: Készítsd el a jövő legendáit, testreszabható jelmezekkel, belépőkkel, mozdulatsorokkal és egyebekkel.

  • Online akció a PlayStation Networkön (PSN): Hívd ki a játékosokat a világ minden tájáról a WWE történetének legnagyobb színpadain zajló mérkőzésekre, miközben közel 20 PSN-trófeát gyűjthetsz be a folyamat során.

További részek

WWE 12

WWE 13

WWE 2k14

WWE 2k15

WWE 2K16

WWE 2K17

WWE All Stars

WWE Smack Down vs Raw 2008 Featuring ECW

WWE Smack Down vs Raw 2011

WWE Smackdown vs Raw 2007

WWE SmackDown vs Raw 2009

WWE SmackDown VS RAW 2010

WWE SmackDown Vs Raw 2011 HE

WWE SmackDown Vs Raw 2011 VE

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!