Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

WWE 12 Xbox 360 (használt)

Ár:
1.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 WWE 12 játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.290 Ft
Állapot: Használt
Menny.:db

Leírás

A népszerű WWE franchise egy izgalmas új kiadásban tér vissza a WWE '12-vel. Az új Predatory Technology játékrendszerrel a térdeid reszketni fognak, miközben úgy érzed, hogy valóban a ringben vagy az eddigi legfolyékonyabb, legdinamikusabb, legrealisztikusabb és legakciódúsabb WWE-szimulációval. Élvezd az új és továbbfejlesztett játékfunkciókat, köztük a Breaking Point alávetési rendszert, az új attribútumokat, az irányítás elrendezését, a lendületet és az állóképességet. A WWE Universe Mode 2.0 új, a játékos döntései alapján kiszámíthatatlan elemeket vezet be, hogy a játékmenet friss és hiteles maradjon.

Nézd meg kedvenc sztárjaidat, és nézd meg lenyűgöző mozdulataikat dinamikus vizuális változásokkal, köztük új animációkkal, kameraállásokkal, világítással és továbbfejlesztett rendereléssel. Teremtsd meg a végső, személyre szabott WWE-élményt a saját szupersztárod, belépőid, befejező mozdulataid, történeteid, Highlight Reels és még sok minden más fejlesztésével és testreszabásával. Fedezd fel a Road to WrestleMania módot, és ragadj el az új történetek izgalmától. A WWE szupersztárok, dívák és legendák lenyűgöző névsorából választhatsz kedvenceid közül, köztük Randy Orton, John Cena, The Miz és a debütáló Alberto Del Rio közül. Felejtsd el, amit eddig tudni véltél, és készülj fel egy olyan WWE-élményre, amilyen még nem volt.

A játék főbb jellemzői

  • Tapasztald meg a híres WWE franchise legújabb kiadását

  • Érezd, hogy valóban a ringben vagy az eddigi legfolyékonyabb, legdinamikusabb, legautentikusabb és legakciódúsabb WWE-szimulációval az új Predatory Technology játékrendszer segítségével.

  • Élvezd az új és továbbfejlesztett funkciókat, köztük a Breaking Point alávetési rendszert, az új attribútumokat, az irányítás elrendezését, a lendületet és az állóképességet.

  • Készülj fel a WWE Universe Mode 2.0 új, a játékos döntései alapján kiszámíthatatlan elemekre.

  • Láss minden csonttörő mozdulatot lenyűgöző részletességgel a dinamikus vizuális változásoknak köszönhetően, beleértve az új animációkat, kameraállásokat, megvilágítást és a jobb renderelést is

  • Fejleszd és szabd személyre a saját szupersztárodat, belépőidet, befejező mozdulataidat, történeteidet, a Highlight Reels-t és még sok mást a személyre szabott WWE-élményért.

  • Merülj el az új történetek feszültségében a Road to WrestleMania módban

  • Válassz a WWE szupersztárok, dívák és legendák lenyűgöző névsorából, köztük RandyOrton, John Cena, The Miz és a debütáló Alberto Del Rio közül
     

További részek

WWE 13

WWE 2k14

WWE 2k15

WWE 2K16

WWE 2K17

WWE All Stars

WWE Legends of Wrestlemania

WWE Smack Down vs Raw 2008 Featuring ECW

WWE Smack Down vs Raw 2011

WWE Smackdown vs Raw 2007

WWE SmackDown vs Raw 2009

WWE SmackDown VS RAW 2010

WWE SmackDown Vs Raw 2011 HE

WWE SmackDown Vs Raw 2011 VE

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: w, w 12