Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

WWE SmackDown Vs Raw 2011 HE Xbox 360 (használt)

Ár:
9.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 WWE SmackDown Vs Raw 2011 HE játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Emellett a keresés és a tartalommegosztás is jelentősen leegyszerűsödik a nagyra értékelt WWE Community Creations funkció fejlesztésével, amely közel 10 millió letöltést generált, beleértve több mint 7,5 millió létrehozott szupersztárt, 500 000 történettervet és 500 000 befejező mozdulatot a franchise debütálása során.

Az eddigi legnagyobb névsor

A WWE SmackDown vs. Raw 2011 a franchise történetének egyik legnagyobb névsorával is büszkélkedhet, több mint 70 mai kiemelkedő WWE szupersztárral és dívával. Minden egyes játékbeli modell új bőrtextúrákkal és mozgástechnológiával rendelkezik majd, így a WWE videojátékban valaha látott leghitelesebben kinéző és mozgó szupersztárokat és dívákat kapjuk. Emellett egy új fizika rendszer biztosítja, hogy minden mérkőzés és tárgy interakció egyedi, dinamikus és kiszámíthatatlan legyen, hogy a WWE univerzum teljes esszenciáját megragadja.

A játék főbb jellemzői

  • WWE Universe mód - A franchise ezen vadonatúj kiegészítője minden eddiginél több lehetőséget ad a játékosoknak, hogy meghatározzák végső játékélményeiket a dinamikus és folyamatosan változó WWE-ben. A játékmenet forgatókönyvei a játékos döntései alapján változnak, új rivalizálásokat, szövetségeket, bajnoki mérkőzéseket és még több spontán WWE-akciót tesznek lehetővé a ringben és azon kívül.

  • Road to WrestleMania - A népszerű történetvezérelt mód jelentős frissítésekkel és új történetekkel tér vissza, többek között a színfalak mögötti területeken való szabad barangolás, az ellenfelek kiválasztása, rögtönzött mérkőzésekre való kitörés és a játékos döntései alapján történő sorsbeteljesítés lehetősége.

  • Új fizikarendszer - A játékélményt érintő technikai fejlesztések széles skálája biztosítja, hogy minden mérkőzés és tárgyak közötti interakció egyedi, dinamikus és kiszámíthatatlan legyen, hogy a WWE teljes lényegét és hitelességét megragadja.

  • Alkotóeszközök - A franchise híres alkotófelülete minden eddiginél több lehetőséget tartalmaz a létrehozott szupersztárok, befejező mozdulatok, sztorialakítások, festőeszközökkel készített alkotások és még sok más lehetőség testre szabásához. Emellett a tartalom keresése és megosztása is jelentősen leegyszerűsödött a nagyra értékelt WWE Community Creations funkció fejlesztései révén, amely közel 10 millió letöltést generált a franchise debütálásakor.

  • Páratlan névsor és bemutató - A játékosok a franchise történetének egyik legnagyobb névsorát fedezhetik fel, több mint 70 mai kiemelkedő WWE szupersztárral és WWE dívával. Minden egyes játékbeli modell új bőrtextúrákkal és mozgástechnológiával rendelkezik majd, így a WWE Superstarok és WWE Dívák a leghitelesebben kinéző és mozgó WWE szupersztárok és WWE Dívák lesznek, akiket valaha is láthattunk WWE videojátékban. Emellett a játékosok több mint 100 mérkőzéstípussal és számos új játszható arénával teszik teljessé a virtuális WWE-élményt.

További részek

WWE 12

WWE 13

WWE 2k14

WWE 2k15

WWE 2K16

WWE 2K17

WWE All Stars

WWE Legends of Wrestlemania

WWE Smack Down vs Raw 2008 Featuring ECW

WWE Smack Down vs Raw 2011

WWE Smackdown vs Raw 2007

WWE SmackDown vs Raw 2009

WWE SmackDown VS RAW 2010

WWE SmackDown Vs Raw 2011 VE

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!