Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gears Of War 3 (18) Limted CE Xbox 360 (használt)

Ár:
5.990 Ft
A Gears of War 3 története pár hónappal a második rész eseményei után játszódik és - az elődökhöz hasonlatosan - ezúttal is páratlanul izgalmasnak és lebilincselőnek ígérkezik. Természetesen rengeteg újdonság is lesz a játékban: fegyverek tekintetében bemutatkozik a (háborúban rendszeresített) Pendulum Lancer, a duplacsövű shotgun és egy újfajta rakétavető, amivel a föld alatti lyukakba szórhatunk áldást, illetve az eddigi két típusú (füst, repesz) gránát háromra emelkedik, amiket ráadásul kombinálhatunk is egymással. A legnagyobb újítás azonban minden bizonnyal a hatalmas golyószórókkal ellátott Mech robotok alkalmazása lesz, amik bizonyos pályákon bizonyos helyzetekben lesznek aktívan használhatóak.

További újdonság, hogy a harmadik részben a Delta squadhoz csatlakozik – és választható karakter lesz, co-op kampányban és multiplayerben is – a harcos amazonnő, Anya, aki az első két részben csak háttérszereplőként volt jelen. Ellenfelek terén megjelenik egy új, mutálódott faj, a Lambent aki nem csak ránk, emberekre jelent majd veszélyt…

Cliff Bleszinski, az Epic Games fejese elárulta, nem csak hogy minden eddig látott Gears of War-nál szebb lesz az új epizód, de tartalomban sem lesz hiány. Bevallása szerint a harmadik rész sztorimódjának teljesítése normal fokozaton kényelmes tempóban legalább 10 órát vesz igénybe – de ne feledkezzünk róla, hogy a nehézségi szint emelésével egyenes arányosságban nő az abszolválás idő is! Az eddigi felvonásokhoz hasonlatosan ez alkalommal is a teljes kampány teljesíthető kooperatív módban is, ráadásul immár egyszerre négyen is harcba szállhatunk a sáskák ellen.
 
Idén ősszel a Locustokkal vívott háború befejeződik, és csak rajtad múlik, hogy milyen véget ér a történet. Csatlakozz a Delta squadhoz és vedd fel a harcot a sáskákkal. Ragadj fegyvert és barátaiddal karöltve vívjátok meg az emberiség legnagyobb háborúját! Ha nem hagynád ki a videojáték történelem egyik legkiemelkedőbb alkotásának befejező részét, rendeld elő a játékot még ma és mi a szállítás árával (ingyenesen házhoz szállítjuk) támogatunk Téged a harcban!
 
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Menny.:db

Leírás

A Gears of War 3-ban a játékosok Marcus Fenix, a harcedzett háborús hős és a Delta Squad vezetőjeként harcolnak tovább. Tizennyolc hónappal az utolsó emberi város eleste után a Locustok elleni háború tovább dúl. Eközben mélyen a felszín alatt egy félelmetes új fenyegetés fertőzi meg belülről a bolygót. A túlélők szétszóródtak, a civilizáció pedig romokban hever, Marcus és társai számára fogytán az idő, miközben az emberi faj megmentéséért küzdenek. A Gears of War-sorozat az Xbox történetének egyik legnépszerűbb franchise-a, világszerte több mint 12 millió eladott játékkal, egy készülő filmmel, New York Times bestseller regényekkel és még sok mással. 

Éld át a Gears of War-trilógia epikus fináléját, és harcolj a Delta Squad oldalán az emberiség megmentéséért. Fedezd fel Marcus és túlélő bajtársainak sorsát ebben a magával ragadó és érzelmileg is magával ragadó történetben. Páratlan játékmenet. A Gears of War 3 a sorozat műfajmeghatározó játékmenetére épít, és egy bensőségesen intenzív akciójátékban ejti rabul a játékosokat. A saga legújabb fejezete új játszható COG-karakterekkel és új kihívásokkal, kegyetlen ellenségekkel várja a játékosokat. Robbanékony többjátékos akció.

Az Xbox LIVE egyik meghatározó többjátékos élménye, a Gears of War 3 új kooperatív és kompetitív többjátékos élményt kínál a veterán játékosoknak és a kezdőknek egyaránt.* Elképesztő látványvilág. A Gears of War 3 a lenyűgöző vizuális megjelenítés határait feszegeti az Xbox 360-on. Az Unreal Engine 3 technológia legújabb fejlesztései révén a játék továbbfejlesztett grafikát, animációt és világítást kínál, amelyek a játékosokat elmerítik a gazdag környezetek elpusztult szépségében.

A játék főbb jellemzői

  • Gears of War 3 (XBOX 360) Videójáték
  • Octus Service Medal
  • Exkluzív Adam Fenix DLC karakter (régiómentes)
  • Szövet COG zászló
  • Ada Fenix személyes tárgyai: Végrendelet, a Hammer of Dawn eredeti vázlata és más Fenix családtagok.

További részek

Gears Of War + Project Gotham Racing 4

Gears of War 2 fémdobozos

Gears Of War 2 GOTY Edition

Gears of War 2 Limited Edition Xbox One Kompatibilis

Gears of War 2 Xbox One Kompatibilis

Gears Of War 3 (18) Epic Ed

Gears of War 3 fémdobozos

Gears of War 3 Xbox One Kompatibilis

Gears Of War Double Pack (1 & 2) (18)

Gears of War Judgement fémdobozos

Gears of War Judgement Limited Edition fémdobozos

Gears of War Judgement Xbox One Kompatibilis

Gears of War Limited Collector Edition fémdobozos

Gears of War Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!