Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fallout New Vegas (18) Ultimate Ed (2 Disc) Xbox 360 (használt)

Ár:
29.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Fallout New Vegas (18) Ultimate Ed (2 Disc) játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Ez az a fajta város, ahol az ember megássa a saját sírját, mielőtt fejbe lövik és otthagyják... és ez még azelőtt van, hogy a dolgok igazán eldurvulnának. Ez az álmodozók és kétségbeesettek városa, amelyet a sivatagi oázis teljes ellenőrzéséért küzdő, egymással harcban álló csoportok tépáznak szét. Ez egy olyan hely, ahol a megfelelő ember a megfelelő fegyverekkel valóban nevet szerezhet magának, és nem egy-két ellenséget szerezhet magának útközben.

Miközben átküzdöd magad a hőségtől robbantott Mojave pusztaságon, a kolosszális Hoover-gáton és a neonfényben úszó Vegas Strip-en, színes karakterekkel, hataloméhes frakciókkal, különleges fegyverekkel, mutáns lényekkel és még sok mással ismerkedhetsz meg. Válassz oldalt a közelgő háborúban, vagy hirdesd ki, hogy "a győztes mindent visz", és koronázd magad New Vegas királyává a 2008-as év videojátékának számító Fallout 3 folytatásában.

A játék főbb jellemzői

  • A pusztaságon túl: New Vegas világa kiterjedtebb, mint valaha. Minden egyes új, különálló terület új elágazó küldetéseket, figyelemre méltó személyiségeket és több lehetőséget kínál arra, hogy New Vegas bennszülöttjeinek megmentőjét vagy páriáját játsszuk.

  • Halott pénz: A Sierra Madre kaszinónak álcázott csapdába csaltak, és egy nagy téttel bíró játékba csöppentek, ahol három másik elveszett lélekkel kell együtt dolgoznotok, ha túl akarjátok élni.

  • Becsületes szívek: Egy expedíció a Utah állambeli Zion Nemzeti Parkban szörnyű balul sül el, és te belekeveredsz egy törzsek közötti háborúba, és konfliktusba keveredsz egy új-kánaáni misszionárius és a titokzatos Burning Man között.

  • Old World Blues: A Big MT kutatási kráterébe szállítják, és a Gondolkodó Tárca felkér, hogy mentsd meg őket saját tudományos kísérleteiktől, amelyek szörnyen kicsúsztak az irányításuk alól.

  • Lonesome Road: Ulysses, az eredeti Courier Six kapcsolatba lép veled, és megígéri, hogy választ ad arra, miért nem volt hajlandó leszállítani a Platinum Chipet a Fallout: New Vegas elején, de csak akkor, ha még egy utolsó utat teszel a Divide alattomos kanyonjaiba.

További részek

Fallout 3 (18) + Figurine

Fallout 3 + Oblivion

Fallout 3 - Operation Anchorage & The Pitt

Fallout 3 Broken Steel & Point Lookout

Fallout 3 Collectors Ed. Tin Box (18)

Fallout 3 GOTY Ed (18) (2 Disc)

Fallout 3 Xbox One Kompatibilis

Fallout New Vegas Collectors Edition (18)

Fallout New Vegas Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!