Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fracture Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Fracture játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Fracture 2161-be repíti a játékosokat, ahol a globális felmelegedés hatásai megváltoztatták a bolygó tájképét, és az emberi fejlődéssel kapcsolatos ideológiák összecsapása a társadalmat a háború küszöbére állítja. A Fracture fő játékmechanizmusát, a Terrain Deformation nevű újgenerációs pusztító technológiát kihasználva a játékosok futurisztikus fegyverek arzenáljával rendelkeznek, hogy menet közben stratégiai módon alakítsák át a környezetüket. Minden egyes akciójukkal dinamikusan alakítják át a földet olyan módon, ahogyan még soha egyetlen videojátékban sem látták.

A játékosok Jet Brody, az Atlanti Szövetség oldalán harcoló, kibernetikus fejlesztésekre támaszkodó robbantási szakértő szerepében lépnek ennek az epikus konfliktusnak a frontvonalába. A játékosok a csendes-óceáni hadsereg genetikailag feljavított katonáival szemben a 22. századi hadviselés forradalmát élhetik át. Amikor Brody egy tektonikus gránátot dob a sík csatatérre, a talaj felfelé robban, így biztosítva hozzáférést az egyébként elérhetetlen területekre, vagy fedezéket a közeledő ellenséggel szemben. Ha minden oldalról körülveszik a pacifikus erők, Brody egy örvénygránátot dob, és egy örvénylő tornádószerű, sziklákból, földből és törmelékből álló masszát hoz létre, hogy elpusztítsa az ellenséget. Ez csak néhány példa a Terrain Deformation lehetőségeiből. A játékosok nemcsak a csatateret változtatják meg - hanem magát a csata arculatát is.

A játék főbb jellemzői

  • Tapasztald meg a globális jelentőségű epikus konfliktust, amelyet az Egyesült Államok területén vívnak ebben az akció-kalandban.

  • Vedd át Jet Brody, a hatalmas Atlanti Szövetség hadseregének robbantási szakértője és a következő nagy akcióhős szerepét.

  • Az úttörő terepdeformáció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy futurisztikus fegyverekkel menet közben alakítsák át a csatateret.

  • A játék a 2100-as évek közepén játszódik, a világméretű ökológiai és szeizmológiai káosz hátterében.

  • Valóságos jövőbeli konfliktus a genetika és a kibernetika között.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!