Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Edition Xbox 360 (használt)

Ár:
13.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Edition játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Edition a játék egy különleges, új változata, amely a játékosokat az Erő legmélyebb, legsötétebb oldalával ismerteti meg egy olyan történetben, amely ütközőpályára állítja őket magával Luke Skywalkerrel. A The Force Unleashed eredeti kiadásában Darth Vader "titkos tanítványa" a Star Wars-galaxisról szóló új felfedezések közepette mutatkozott be. A terjedelmes történet a Star Wars: A Sith-ek bosszúja III. epizód és a Star Wars: Egy új remény IV. epizód közötti, nagyrészt feltáratlan korszakban játszódott. Ebben a kalandban a játékosok az ikonikus gonosztevőnek segítettek abban, hogy megszabadítsa az univerzumot a Jediktől - és olyan döntésekkel kell szembenézniük, amelyek megváltoztathatják sorsuk alakulását.

A játék főbb jellemzői

  • Star Wars The Force Unleashed: Sith Edition: Az eredeti Star Wars: The Force Unleashed videojátékot és három új pályát egyesítve a két klasszikus Star Wars filmtrilógia között történt események végleges, végső gonosz története.

  • A kiegészítő tartalom két, korábban csak közvetlen letöltéssel elérhető Coruscanton és Tatooine-on játszódó szintet, valamint egy teljesen új, csak az Ultimate Sith Edition csomagban elérhető bónusz szintet tartalmaz.

  • Az Ultimate Sith Edition kibővíti a Star Wars: The Force Unleashed történetét, és úgy képzeli újra a Star Wars-sagát, mintha a Titkos Tanítvány megölte volna Darth Vadert, és elfoglalta volna a helyét a Császár oldalán, így ő lett volna az univerzum legerősebb Sith Lordja.

  • Az Ultimate Sith Editionben a Császár a Tatooine bolygóra küldi új tanítványát, hogy elküldje Obi-Wan Kenobit - aki a Star Wars: A Sith-ek bosszúja III. epizód eseményei óta a bolygón bujkál. A visszahúzódó jedi utáni vadászat során a játékosok felfedezik Jabba the Hutt palotájának mélyét is, és találkoznak a hírhedt fejvadásszal, Boba Fett-tel.

  • A játék izgalmas fináléjában a Titkos Tanítványt a Hoth bolygóra küldik egy keresztes hadjáratra, hogy egyszer és mindenkorra leverje a Lázadást. A Hothon a játékosok magával Luke Skywalkerrel néznek szembe, miközben a Star Wars: V. epizód - A Birodalom visszavág című filmben látott ikonikus helyszíneket látogatják meg.

  • Az Ultimate Sith Edition lehetőséget ad a játékosoknak, hogy megtapasztalják az Erő sötét oldalának teljes erejét. Hozz létre pusztító támadáskombókat a Titkos tanítvány fénykardjával és a túlzó Erő-erőkkel - Erőlökés, fogás, taszítás és világítás -. Fejleszd és sajátítsd el ezeket az erőket, hogy a pusztítás ösvényét hagyd magad mögött, miközben a galaxist megszabadítod a Jediktől.

  • A Titkos tanonc nem csak az Erővel győzi le ellenségeit - átdobja őket a falakon, tárgyakba veri őket, villámokkal sokkolja őket, sőt, hatalmas pusztításra képes, Erővel feltöltött bombává alakítja őket.

Tartalom

  • Az eredeti Star Wars: The Force Unleashed játék Xbox 360-ra, valamint 3 újragondolt Classic Trilogy pálya: Tattoine, Jedi Temple és a teljesen új Hoth szint.

  • Különleges kiadású művészeti könyv a Star Wars: The Force Unleashed alkotójának előszavával.

  • Prémium limitált kiadású gyűjtőkártyák.

További részek

Star Wars Force Unleashed II CE

Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes

Star Wars: The Force Unleashed 2 Xbox One Kompatibilis

Star Wars: The Force Unleashed Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!